Lodewijk Veiligheid en Comfort

In onze nieuwsbrief willen we u graag kennis laten maken met onze leveranciers. Deze keer een interview met de heer Walter Boekestein eigenaar van de firma “Lodewijk veiligheid en comfort”. Zij leveren diverse antislipoplossingen.

Wanneer is het bedrijf opgericht?
We zijn gestart in juli 2014.

Wat is jullie core business?
Het veiliger maken van vloeren en trappen middels diverse antislipoplossingen.

Hoe onderscheiden jullie je als bedrijf?
We werken met voornamelijk unieke, kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met een goede service en ondersteuning richting onze klanten.

Werken jullie alleen met dealers of zitten jullie ook direct op de markt?
We werken zowel met dealers als direct met eindgebruikers. Dit zorgt dat wij oplossingsgericht zijn en onze dienstverlening direct af kunnen stemmen op de behoeftes. Onze klanten bestaan naast dealers uit VvE’s, woningbouwverenigingen, particulieren, gemeentes, fabrieken, projectontwikkelaars, aannemers, etc.

Sinds wanneer werken jullie samen met Pronk Ergo en hoe verloopt de samenwerking tot nu toe?
Eigenlijk vrijwel vanaf de start van ons bedrijf. Het contact is altijd zeer prettig!

Wat maakt de producten van Lodewijk uniek?
Wat ons uniek maakt is dat we voor iedere toepassing een oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een ondergrond van hout, beton of tegels. Buiten of binnen. In een woonomgeving, fabriek of kantoor. De producten zijn duurzaam en relatief eenvoudig te verwerken.

Zien jullie veranderingen op de markt?
Wij zijn continu aan het kijken hoe we zelf de markt kunnen veranderen/verbeteren. Dit doen we door continu op zoek te gaan naar de beste toepassing voor verschillende situaties. Uiteraard met de bijbehorende dienstverlening.

Zo ja, wat doen jullie met productontwikkeling en moet je als onderneming veranderen?
Wij proberen altijd te luisteren naar onze klanten en in te spelen op veranderingen. Zo kregen wij regelmatig de vraag naar een doe-het-zelf oplossing voor tegelbehandelingen voor badkamers. Na lang zoeken hebben we met onze Spray & Spoel een uniek product waarmee iedereen zeer eenvoudig zelf zijn tegels stroever kan maken.

Wat moet tenslotte zeker nog genoemd worden dat we nog niet besproken hebben?
Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen kun je ons altijd volgen op Facebook.

De producten zijn te verkrijgen via onze webshop: www.pronkergo.nl/webshop/