Comfort-Seat

In onze showrooms staan onze producten niet alleen zodat u ze kunt bekijken en uitproberen. Ze staan er ook omdat wij ze willen testen op functionaliteit en kwaliteit. Het product is de testfase al lang voorbij, maar wordt dagelijks nog veelvuldig gebruikt. De Comfort-Seat heeft een warm plekje in ons hart verovert, of beter gezegd biedt ons de nodige comfort tijdens het noodzakelijke toiletbezoek.

De Comfort-Seat is aan ons assortiment toegevoegd voor diegene die moeite heeft om zich zelf te reinigen na de toiletgang. Maar ook huisgenoten zullen net als wij ervaren dat het reinigen met water veel prettiger is dan toiletpapier. Op een warme dag of bij buikloop biedt de Comfort-Seat een aangename opfrisbeurt. Voor diegene die een moeilijke stoelgang hebben, kan de klysmafunctie een uitkomst zijn. Het water verzacht de ontlasting waardoor de toiletgang soepeler verloopt.

Diverse modellen
Aangezien de Comfort-Seat zo’n populair product is, is hij verder door ontwikkeld en zijn er meer verschillende modellen op de markt gekomen. Zo is er altijd een Comfort-Seat die aan de wensen c.q. eisen van de gebruiker tegemoet komt.

Het meest eenvoudige model is de Comfort-Seat Cool. Dit model heeft geen stroom nodig en kan zo geplaatst worden op de toiletpot. Doordat hij niet op stroom is aangesloten is er geen warm water, verwarmde bril of een föhn. Het is een basisapparaat wat alleen (koud) water geeft. Er zit een klein hendeltje rechts naast de bril wat omgedraaid moet worden om de douche aan of uit te zetten.

Het volgende model is de Comfort-Seat Start. Dit model moet wel op stroom aangesloten worden. Hierdoor heeft het een instelbare watertemperatuur en een verwarmde zitting. Hij heeft drie type douches; anaal, vaginaal of massage. Het bedieningspaneel zit rechts van de toiletbril. Op dit model zit echter nog geen föhn functie.

Vervolgens komen we op de Comfort-Seat Regular. Dit is een van de meest populaire modellen in het assortiment. Behalve alle functies van de Start heeft dit model ook een föhn welke eenvoudig bij te stellen is.

Nog een hardloper; de Comfort-Seat AB. Dit is eenzelfde spoel föhn installatie als de Regular, maar dan met een XL afstandsbediening in plaats van een bedieningspaneel rechts van de toiletbril.

Als laatste hebben we nog de Comfort-Seat Elegance. Voor de gebruiker die het ook belangrijk vindt hoe de toilet eruit ziet. Deze spoel föhn installatie oogt als een normale toiletbril en heeft een kleine afstandsbediening. Hij heeft verder wel alle mogelijkheden zoals de Comfort-Seat AB.

Alle modellen (behalve de Cool) hebben standaard een automatische luchtverfrisser en nachtverlichting. Het water wordt verwarmd door een boiler. Mocht bij langdurig of veelvuldig gebruik het warme water opgebruikt zijn, dan is na slechts 3 minuten wachten het water weer op temperatuur. Ter voorkoming dat tijdens schoonmaken per ongeluk op de startknop wordt gedrukt heeft de zitting een zitcontact. Alleen als men goed op de zitting plaats neemt, werken de douche- (en föhn)functie.

Niet verder vertellen
Om u als laatste nog een klein geheimpje te vertellen; de Comfort-Seat Regular is op het hoofdkantoor in Zoetermeer gemonteerd op het damestoilet. Het is het best bezochte toilet van het pand en niet alleen door de dames!

Nieuw in assortiment: Trapliften