Zelf reinigen of gereinigd worden

Wanneer een toiletbezoek eerder een bezoeking wordt, omdat het zitten en opstaan steeds moeilijker wordt, of het reinigen niet (meer goed) gaat, staat u voor een keuze. Iemand u laten helpen bij het toiletbezoek of kiezen voor een voorziening die dit voor u doet.

Dit laatste is natuurlijk veel prettiger en de keuze aan mogelijkheden is divers. Als u alleen hulp nodig heeft met het verfrissen en reinigen bij het toiletbezoek is de meest voorkomende optie een toiletzitting met douche en föhn. Deze wordt geplaatst op uw bestaande toilet.

Heeft u ook hulp nodig met het opstaan en gaan zitten, dan zijn er meerdere opties waarbij de zitting dan wel de gehele toiletpot in hoogte verstelbaar is. Wij raden u aan om u goed te laten adviseren wat voor u de beste optie is.

Wilt u kijken wat er op dit gebied mogelijk is, bezoek dan de Support in de Jaarbeurs. Er staan meerdere leveranciers van deze producten. Op onze stand kunt de volgende modellen bekijken:

Comfort-Seat AB
Douche föhn zitting afstandsbediening voor de verschillende functies

Comfort Seat AB

WC-VAmat
Douche föhn zitting met een bedieningsknop

WC-VAmat Auto

Wisa Variotronic
Hoog laag toilet met Comfort-Seat Elegance

Aerolet
Brengt de toiletzitting omhoog en omlaag

Sta-op toilet

Heeft u geen mogelijkheid om de beurs te bezoeken? U kunt ook via deze link kijken wat voor u de beste optie is.

De Support is van woensdag 30 mei t/m zaterdag 2 juni 2018. Een bezoek is gratis. Registreren kan via deze link. Onze standnummer is D010.