4 redenen om een afspraak te maken in de showroom

Pronk ergo heeft showrooms in Zoetermeer, Halfweg, Hoogeveen, Eindhoven, Sittard en Brugge. Een bezoek aan een showroom heeft voordelen, maar is niet noodzakelijk voor een woning-aanpassing. Onze adviseurs kunnen u tijdens een huisbezoek voldoende vertellen om u een goed idee te geven van onze producten en sommige, zoals de opvouwbare tillift, de Molift Smart, kunnen ze ook bij u thuis demonsteren.

4 redenen om toch een showroomafspraak te maken:
1. Voor een tillift is het fijn om de diverse types te bekijken en uit te proberen, zodat u ervaart welke in uw situatie het prettigste is.

2. Bij een tillift heeft u ook een tildoek, ook wel sling genoemd, nodig. Tijdens een showroombezoek kan gekeken worden welk type en maat het beste bij u past. Deze kan bij levering van de tillift direct worden meegeleverd, zodat u de tillift dan gelijk kunt gebruiken.
Wanneer een passing pas mogelijk is na levering van de tillift, duurt het langer voor u uw tillift kunt gebruiken.

3. Ook doucheföhn toiletzittingen zijn er in verschillende modellen. Door deze in de showroom naast elkaar te zien en eventueel uit te proberen, is direct duidelijk welke u het makkelijkst kunt bedienen en welke voor u het prettigst in gebruik zou zijn.

4. Voor keukens is het leuk om te zien wat voor mogelijkheden er zijn, vooral op het gebied van kleuren en materialen. U komt misschien wel op nieuwe ideeën voor uw keuken!

Wij verzoeken u wel een afspraak te maken als een van onze showrooms zou willen bezoeken. Als u namelijk op de bonnefooi naar een van onze showrooms gaat, kunt u voor een dichte deur komen te staan. Onze verkoopadviseurs zijn een groot deel van hun tijd onderweg voor huisbezoeken en ze zijn alleen op afspraak aanwezig in de showroom.
U kunt een afspraak maken via 079-3611340 of info@pronkergo.nl (of rechtstreeks via uw verkoopadviseur).

Fronten en werkbladen