Coronamaatregelen

laatste update 22 januari 2021

Wellicht vraagt u zich af wat de huidige maatregelen van het kabinet betekenen voor uw contacten met Pronk ergo. Als leverancier van (medische) hulpmiddelen gaan onze werkzaamheden gewoon door.

Wel kunnen deze aangepast of anders zijn dan u gewend bent. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM, zoals extra handen wassen en zoveel mogelijk thuis werken.

Huisbezoeken en montageafspraken
Heeft u een afspraak met een van onze adviseurs of monteurs dan zal kort voor de afspraak telefonisch of per mail contact met u worden opgenomen. Indien u verkoudheidsklachten heeft, dan wordt de afspraak verzet.

Wij houden minimaal anderhalve meter afstand tot u en vragen ook u dit aan te houden. Wij verzoeken u om tijdens montagewerkzaamheden in een andere ruimte te verblijven. Tijdens een bezoek bij u thuis dragen wij een mondkapje. Tijdens montagewerkzaamheden is dit niet mogelijk.

Onze medewerkers mogen niet buitenshuis aan het werk bij verkoudheidsklachten of koorts. Wij vragen uw begrip mochten wij hierdoor een afspraak met u moeten verzetten.

Dit alles doen wij niet alleen ter bescherming van onze medewerkers, maar ook voor onze klanten en gebruikers van onze producten, aangezien deze vaak extra kwetsbaar zijn.

Showroombezoek
Voor een showroombezoek vragen wij u altijd al een afspraak te maken, omdat onze verkoopadviseurs vaak op huisbezoek zijn. Vanwege de coronamaatregelen werken ze thuis als ze geen afspraken hebben.

Bij aankomst in onze showroom vragen wij uw handen te wassen. Ook vragen wij u een mondkapje te dragen als dit fysiek mogelijk is. Op momenten dat er geen anderhalve meter afstand gehouden kan worden, zoals bij het aanmeten van een tilmat zullen onze medewerkers naast een mondkapje ook handschoenen dragen.

Servicebeurt
De jaarlijkse controle voor het servicecontract voor onder andere de tilliften worden op dit moment als normaal ingepland en uitgevoerd.

Tijdens een bezoek bij u thuis houden wij minimaal anderhalve meter afstand tot u en vragen ook u dit aan te houden. Bij voorkeur verblijft u tijdens de controle in een andere ruimte. Om fysiek contact te voorkomen is het prettig als u onderdelen als afstandsbedieningen en tilzakken van te voren klaar legt. Voor de controle is het niet noodzakelijk dat de gebruiker zelf aanwezig is.

Wanneer u gezondheidsklachten heeft die door het RIVM als risicovol rond corona worden genoemd, verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Servicecontracten om de afspraak te verzetten.

Met uw hulp proberen wij alles in het werk te stellen dat u, ook in deze uitzonderlijke tijden, veilig gebruik kunt blijven maken van onze hulpmiddelen en aanpassingen.