Tipbon

U heeft het vast wel eens gedacht; ‘Ik zou wel wat extra geld willen’. Op internet zijn er vele suggesties van allerlei besparingen tot vage investeringen. Maar er zijn ook heel eenvoudige manieren om een extraatje te verdienen.

Heel eenvoudig zelfs! Als ervaringsdeskundige kunt u uw kennis in zetten voor anderen. Bedrijven geven vaak een financiële tip als u hen nieuwe klanten aanlevert. U gaat zelf ook liever in zee met bedrijven waar familie, vrienden of kennissen goede ervaringen hebben.

Ook Pronk ergo biedt een beloning van maar liefst 100 euro voor een goede tip. Heeft u mensen in uw omgeving die gebaad zijn bij een douche ter vervanging van hun bad, een douche föhn toiletzitting of aangepaste keuken? Vul samen met hen de tipbon in en verdien honderd euro voor uw hulp.

UW GEGEVENS:
Aanhef : de heermevrouw
Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail :
IBAN-nummer :
 
GEGEVENS NIEUWE KLANT:
Aanhef : de heermevrouw
Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoon :
E-mail :
 
Opmerkingen
 

VOORWAARDEN

  • Het aantal te geven tips is onbeperkt. Nieuwe tipbonnen kunt u aanvragen via dit formulier, info@pronkergo.nl of 079-361 13 40.
  • Het tipgeld wordt binnen twee maanden na montage of levering op uw rekening gestort.
  • Tipbonnen worden alleen verstrekt aan particulieren. Natuurlijk mag de nieuwe klant wel een vereniging, zorginstelling, manege of zwembad zijn.
  • Het tipgeld wordt alleen uitgekeerd wanneer de klant nog niet bij Pronk ergo bekend is voor een reeds uitgevoerde woningaanpassing of lopende offerte.
  • Het tipgeld wordt uitgekeerd na aankoop van een complete keuken, sanitaire voorziening of tillift.
  • Het tipgeld geldt bij bestedingen vanaf € 1500.
  • Personeel en leveranciers van Pronk ergo bv of Pronk ergo Holding zijn uitgesloten voor deze regeling.