Digitale nieuwsbrieven

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de Digitale Nieuwsbrieven van Pronk ergo BV. Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief september 2016

De afgelopen maanden hebben wij ons gestort op een, voor ons, totaal nieuw project. Omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden, zijn wij filmpjes aan het maken over onze producten. Hierbij laten we vooral zien wat de speciale kenmerken van onze producten zijn. Maar ondertussen krijgt u ook een heleboel tips en belangrijke aandachtspunten bij het aanschaffen of gebruik hiervan. De eerste filmpjes zijn al geplaatst en hebben als onderwerp de aangepaste keuken. Daar is zoveel over te vertellen dat dit in meerdere filmpjes is opgesplitst. Maar ook onze andere producten kunt u binnenkort op YouTube bekijken. Wilt u niets missen, abonneer u dan op ons YouTube kanaal. Ook aan onze website is de afgelopen maanden flink geschaafd. Het is vooral een technisch verhaal. Samenvattend zijn we bezig de site gebruiksvriendelijker te maken. Onderdeel daarvan is dat de webshop geïntegreerd is met de gewone site. U vindt ook steeds meer producten in onze webshop. Wist u bijvoorbeeld dat u daar rollators, flexibele drempels en diverse anti-slipoplossingen kunt aanschaffen? Loopt u tegen obstakels aan bij het gebruik van onze website of webshop, dan horen we dat graag. Onze slogan is niet voor niets “mogelijkheden zonder beperkingen” en dat geldt ook voor onze online informatie.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief mei 2016

Pronk ergo beschikt over 6 showrooms waar u het merendeel van onze producten op afspraak kunt bekijken en uitproberen. Maar ik kan me voorstellen dat u onze producten wilt kunnen vergelijken met andere leveranciers of geen vaste tijd wilt afspreken. Dan heeft u nu de kans, want eind van deze maand is de Support in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 25 tot en met 28 mei kunt u de beurs gratis bezoeken. Pronk ergo vindt u dit jaar maar liefst op drie locaties in hal 8. Ook zullen we verschillende nieuwe producten presenteren waaronder de vernieuwde Roomer plafondtillift en het nieuwe model van de Sta-Tafel. Verderop in de nieuwsbrief leest u daar meer over. En vergeet u vooral niet te registeren via onze website voor de gratis toegang. En mocht u enthousiast zijn over een van onze producten en deze in alle rust nog eens goed willen uitproberen, dan kunt u direct een afspraak maken met uw lokale Pronk ergo adviseur bij u thuis of in 1 van onze showrooms.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

 • Interview leverancier: SPAHN REHA GmbH (Hanau, Duitsland)
 • Support 2016
 • Molift Smart
 • Column: Op zoek

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief januari 2016

Pronk ergo begint 2016 met een flinke uitbreiding van het assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met woningaanpassingen en langer zelfstandig thuis wonen te maken heeft. We vinden het belangrijk u als klant nog breder te kunnen adviseren op dit gebied. Om deze reden hebben we nog een aantal (ontbrekende) producten toegevoegd aan ons assortiment. Naast onze bekende producten als keukens, tilliften en sanitair bieden wij vanaf 2016 ook:

 • Trapliften van ThyssenKrupp Encasa.
 • Hoog/laag bedden van Vroomshoop meubelen in modern design.
 • Antislipoplossingen voor de badkamer en ander vloeren.
 • Een nieuwe lijn met inloopdouches van Kinedo.

Uiteraard kunnen wij zoals u gewend bent van ons deze producten bij u thuis afleveren en installeren. Op onze website kunt u meer informatie over deze nieuwe producten vinden. Wij beginnen 2016 dan ook met groot enthousiasme en hopen u wederom goed van dienst te kunnen zijn met onze bestaande en nieuwe producten. Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op YouTube, Pinterest, Twitter, Facebook en onze medewerkers kunt u tevens vinden op LinkedIn.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

 • Interview Plus Montage
 • Nieuwe beddencollectie
 • Van Roomer tot Superman
 • Column Jacomien – Nieuw leven

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief oktober 2015

Bent u bekend met Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en LinkedIn? Social media neemt een enorme vlucht, niet alleen voor privé doeleinden, maar zeker ook zakelijk biedt deze media enorme kansen en mogelijkheden. Social media zorgt voor een dynamische sfeer met veel ervaring en kennis. De interactie die dit medium met onze klanten oplevert, vinden wij zeer waardevol en leerzaam. Ook zien we dat gebruikers onderling hun ervaringen delen via bijvoorbeeld onze Facebookpagina. Daar profiteert u als klant ook weer van! Tevens proberen we u als klant via filmpjes op ons eigen YouTube kanaal beter te informeren over het gebruik en mogelijkheden van onze producten. Een filmpje zegt immers meer dan 1000 woorden. De laatste maanden is Pronk ergo ook actief met het adverteren op Facebook. Een groot voordeel is dat we snel kunnen reageren op vragen van klanten en heel goed kunnen meten wat wel of niet aanslaat. Uiteraard is het heel belangrijk dagelijks bezig te zijn om nieuwe content toe te voegen en adequaat te reageren op vragen die ons via social media bereiken. Gelukkig hebben wij een zeer betrokken medewerker die zich hier dagelijks actief mee bezig houdt. Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op YouTube, Pinterest, Twitter, Facebook en onze medewerkers kunt u tevens vinden op LinkedIn.Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op YouTube, Pinterest, Twitter, Facebook en onze medewerkers kunt u tevens vinden op LinkedIn.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief juni 2015

De Belgische zender VTM zendt voor het zesde seizoen het programma “met vier in bed” uit. Voor diegenen die het programma niet kennen; hierin verblijven vier koppels een dag en een nacht in elkaars Bed and Breakfast. Na afloop worden zowel de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid en de hygiëne als gekozen activiteit beoordeeld, en vertaalt ieder duo zijn waardering in een aantal bedjes. Aan het eind van de week wordt gekeken wie de meeste bedjes en daarmee de winnaar is. Ik raad u aan volgende week zeker te kijken, want één van de deelnemers is “B&B Altijd Genieten”. Vorig jaar hebben we aandacht besteed aan deze bijzondere overnachtingsplek. Eigenaresse Kathleen de Meyere heeft hier een overnachtingsplek gecreëerd die voor nagenoeg iedereen geschikt is. Gasten in een rolstoel kunnen niet alleen van de mooi ingerichte slaapkamer en badkamer gebruik maken, ook de keuken welke volledig geschikt voor zittend en staand gebruik. Een groot deel van deze aanpassingen zijn door ons geleverd en geplaatst. Hoe de koppels deze B&B beoordelen kunt u zien op dinsdag 30 juni a.s. Nederlandse lezers kunnen het programma terug kijken via vtm.be/met-vier-in-bed.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief maart 2015

2015 is voor mij en alle medewerkers van Pronk ergo een bijzonder jaar. Dit jaar bestaat ons bedrijf maar liefst 25 jaar. Een kwart eeuw Pronk ergo. Daar zijn wij bijzonder trots op. Sinds de oprichting leveren wij goed advies en kwalitatief hoogwaardige producten. En dat wordt door u gewaardeerd. Ik weet nog goed dat ik hier bijna 15 jaar geleden begon als hoofd verkoop. Drie jaar later besloot de toenmalige directeur met pensioen te gaan en kocht ik het bedrijf. In de afgelopen jaren is veel veranderd, maar één ding is het zelfde gebleven; u. Bij elke woningaanpassing of hulpmiddel beseffen wij hoeveel dit voor u betekent. Uw blijdschap met de verbetering van uw zelfredzaamheid door een doucheföhntoiletzitting, de maaltijd die u naar eigen smaak kunt maken in uw eigen keuken of de hulp die u een dierbare kunt geven met een tillift, daar doen we het voor. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons. Wij maken weer nieuwe plannen voor de komende 25 jaar! U kunt op ons blijven rekenen.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief december 2014

Ook in 2015 is er weer veel te doen geweest over de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning ). De gemeenten hebben er veel extra taken bij gekregen. Gelukkig blijven er in 2015 op het gebied van woningaanpassingen een hoop zaken hetzelfde. Om uw geheugen nog even op te frissen zal ik in het kort een aantal uitgangspunten benoemen:

Gemeente bekijkt welke ondersteuning iemand nodig heeft
De gemeente is wettelijk verplicht om te onderzoeken wat de situatie is van mensen die zich melden met een ondersteuningsvraag. Dat onderzoek vindt plaats samen met de cliënt en zijn omgeving. In dit onderzoek kijkt de gemeente wat iemand zelf nog kan en hoe de omgeving kan ondersteunen. Ook kijkt de gemeente naar de zorg en ondersteuning die iemand al krijgt vanuit andere wetten, zoals de Participatiewet of de Jeugdwet. Uit het onderzoek blijkt of de cliënt ondersteuning nodig heeft. Iedere gemeente organiseert dat onderzoek op een eigen manier.

Persoonsgebonden budget (PGB)
De gemeente kan onder voorwaarden een persoonsgebonden budget (PGB) verstrekken. Deze voorwaarden zijn aangepast. Met een PGB kunnen cliënten zelf de ondersteuning inkopen die zij nodig hebben, op de tijd en plaats die voor hen het beste uitkomt. De Sociale Verzekeringsbank doet namens de gemeente de betaling rechtstreeks aan de zorgaanbieder.

Eigen bijdrage
Gemeenten mogen voor de ondersteuning die zij bieden een eigen bijdrage vragen. De eigen bijdrage is afhankelijk van de leeftijd, het inkomen en het vermogen van de cliënt en diens partner. Het CAK (Centraal Administratiekantoor) int de eigen bijdrage.

Ik wens u prettige feestdagen en een gezond 2015.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief september 2014

Tijdens de zomerperiode hebben wij genoten van de vrije tijd in de buitenlucht. Wij hopen dat dit ook voor u geldt. We zijn terug gekomen vol nieuwe ideeën. Daar ziet u in deze nieuwsbrief direct resultaat van, want we hebben twee nieuwe rubrieken voor u. Als eerste willen we u graag kennis laten maken met onze leveranciers. Wij vinden een goede kwaliteit belangrijk en daarnaast zijn veel van onze producten maatwerk. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze leveranciers. Wij willen u de komende periode kennis laten maken met een aantal van deze bedrijven, ieder een specialist op zijn eigen gebied. Pronk ergo zet zich in voor mensen met een functiebeperking en hun verzorgenden. En hoewel wij na jaren van ervaring redelijk kunnen meevoelen hoe het leven voor hen is, is er maar één die dit echt kan vertellen; de mensen zelf. Wij zijn dan ook verheugd dat wij Elise van der Velde bereid hebben gevonden hier een bijdrage aan te leveren. Ik wil u ook nog wijzen op onze vernieuwde website. Deze hebben we verfrist en overzichtelijker gemaakt. We zijn zeer benieuwd wat u er van vindt..

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Nieuwsbrief april 2014

De laatste jaren is er veel veranderd in de wijze waarop woningaanpassingen en hulpmiddelen worden gefinancierd. Er is steeds meer via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bij de gemeente op het bord komen te liggen zonder dat er meer geld beschikbaar is. Het is daardoor niet altijd eenvoudig om via de gemeente subsidie te verkrijgen. Daarbij verschilt het beleid van gemeente tot gemeente, kortom het is er allemaal niet makkelijker op geworden. Wij zien dan ook een duidelijke toename in het aantal klanten dat zonder tussenkomst van de WMO rechtstreeks contact met ons opneemt voor de aanschaf van hulpmiddelen. Ook zien we steeds meer kinderen die zich oriënteren voor hun ouders met betrekking tot hulpmiddelen. We zijn inmiddels wel gewend geraakt aan het idee dat ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. Om dit te bereiken zijn hulpmiddelen en woningaanpassingen niet meer weg te denken. Gelukkig beschikt Pronk ergo over 6 showrooms waar alle producten staan en ook uit te proberen zijn. Of het nu gaat om het uittesten van een doucheföhn toilet, een tillift of een aangepaste keuken; het is allemaal mogelijk. Daarnaast is het advies bij de aanschaf van dergelijke hulpmiddelen essentieel en minstens net zo belangrijk als het product zelf. Onze deskundige adviseur neemt dan ook uitgebreid te tijd om u te informeren over de verschillende oplossingen. We begrijpen ook dat het met al deze veranderingen belangrijk is om u als eindgebruiker volledig te ontzorgen. Met het Pronk ergo totaalconcept kunnen we u van advies tot en met bouwkundige aanpassing van dienst zijn, en dat alles in één hand! Van 7 t/m 10 mei staan wij ook weer op de Support beurs te Utrecht, uiteraard informeren wij u daar ook over onze mogelijkheden. We zien u graag op onze stand C034 in hal 7! Dus of u nu via de WMO of rechtstreeks met ons in contact komt, wij staan altijd voor u klaar!

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief december 2013

Tegenwoordig is een webshop niet meer weg te denken. Gemakkelijk thuis zoeken naar een geschikt product en deze dan ook op eenvoudige wijze bestellen. Helaas was dit tot voor kort niet mogelijk bij Pronk ergo, maar daar komt verandering in. Vanaf 10 december 2013 zal onze webshop online gaan. Afgelopen periode is er hard gewerkt om onze webshop vorm te geven en te vullen met handige hulpmiddelen. Momenteel kunt u daar hulpmiddelen vinden zoals aangepast bestek en andere handige tools voor in de keuken. Ook voor de badkamer hebben we de nodige producten opgenomen. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment met manuele transferhulpmiddelen zoals glijlakens en draaischijven. U kunt onze webshop vinden via www.pronkergowebshop.nl. We zullen ook in de toekomst ons assortiment in de webshop continu blijven uitbreiden. Zoals onderdelen voor uw Pronk ergo producten en tilmatten voor de tilliften. We horen graag of u bepaalde producten mist. We zijn benieuwd naar uw reactie.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief oktober 2013

Pronk ergo vindt het zeer belangrijk haar showrooms up-to-date te houden. Wij tonen u tenslotte graag de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van aangepaste keukens, sanitair en tilliften. Om deze reden verkopen we regelmatig showroommodellen met een extra hoge korting. Op onze website kunt u overzichtelijk zien wat er wordt aangeboden aan showroommodellen. Mocht u deze modellen live willen aanschouwen kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs maken in de desbetreffende showroom. Vaak is het mogelijk met een aantal kleine aanpassingen ook een showroom model geheel naar uw eigen wens te maken. Dus surf snel naar onze website en zie of er een aanbieding bij is, die voldoet aan uw wensen.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief juni 2013

Ontzorgen van onze klanten wordt steeds belangrijker. Voorheen moest men een aannemer, elektricien, loodgieter, tegelzetter etc. etc. inhuren om het voorbereidende werk te doen t.b.v. de montage van een keuken of badkamer. Tegenwoordig kan dit allemaal door Pronk ergo gedaan worden. Van A tot Z kunnen wij uw woningaanpassing verzorgen met gekwalificeerd personeel. U ontvangt een complete offerte met alle werkzaamheden op een rij; duidelijk en overzichtelijk. Ook de gehele planning van alle werkzaamheden wordt door Pronk ergo afgestemd. De verantwoording ligt bij één partij en er wordt voorkomen dat men bij eventuele problemen achteraf met de vinger naar elkaar wijst. Kortom, met éen telefoontje neemt Pronk ergo voor u alle zorgen uit handen.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief maart 2013

De vraag naar hulp neemt toe, Nederland vergrijst. Mensen worden ouder en blijven langer leven. Als gevolg van bezuinigingen nemen budgetten van zowel de particulieren, gemeente als zorgorganisaties verder af. Er wordt verwacht van onze ouderen dat ze langer thuis blijven wonen, met een goed hulpmiddel is dit mogelijk. Weliswaar is de aanschaf van een hulpmiddel een hele investering, maar deze wordt op termijn ruimschoots terug verdient. Hulpvragers zijn zelfstandiger en hebben minder hulp van buitenaf nodig. Het kabinet wil de zorg van de lichtere zorgzwaartepakketten voor nieuwe cliënten extramuraliseren. Dat wil zeggen dat de zorg voor nieuwe cliënten binnen de ZZP pakketten 1 en 2 niet meer vanuit een zorginstelling zal plaats vinden maar in de eigen woning van de cliënt. Deze maatregel is ingegaan per 1 januari 2013, de uitdaging voor ons is dan ook de woningen van deze groep mensen zodanig aan te passen dat ze zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen of met een beperkte hoeveelheid aan zorg. Voor ons is het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven en indien er zich een beperking voordoet, we middels een goed hulpmiddel voor zowel gebruiker als begeleider de problemen oplossen. Op de zorgtotaal kunt u zien wat er allemaal mogelijk is. Verderop in de nieuwsbrief vertellen wij u wat er op onze stand te vinden is. Wij hopen alle zorgprofessionals te kunnen verwelkomen op onze stand van 13 t/m 15 maart in de jaarbeurs te Utrecht.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief december 2012

Wat gaat de tijd toch snel. Het jaar zit er al weer bijna op en wat een turbulent jaar is dit geweest. Vol met onzekerheden, vooral in de politiek. Uiteraard moet er bezuinigt worden in een tijd van economische crisis, en dat er het meest te halen valt in de gezondheidszorg is volgens de politiek ook duidelijk. Het WMO-beleid is door “de kanteling” behoorlijk veranderd. Voor veel van onze klanten betekent dit minder subsidies en vergoedingen. Wij zien hierdoor meer particulieren die zelf op zoek gaan naar hulpmiddelen en woningaanpassingen die zij zelf moeten financieren. Gelukkig kunnen wij met onze 5 showrooms deze groep goed bedienen en de mogelijke oplossingen live laten zien. In een tijd dat er minder geld beschikbaar is moet je als leverancier creatief zijn en met nieuwe (voordelige) oplossingen en producten komen. Gelukkig is ons ook dit gelukt. Samen met onze toeleveranciers zijn wij in staat geweest om nieuwe producten en concepten in de markt te zetten waardoor we ook een goede gesprekspartner in de WMO zullen blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld verder in deze nieuwsbrief lezen over de Molift Mover 180, een eenvoudiger en daardoor gunstiger geprijsde tillift in de Mover-serie. Voor het komende jaar verwachten wij u weer te kunnen verrassen met nieuwe innovaties voor een gunstige prijs, maar met de goede kwaliteit waar Pronk ergo bekend om staat. Ondanks dat we in een lastige tijd zitten, zien we de toekomst positief tegemoet. Dit is tenslotte ook een tijd van nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij zijn klaar voor 2013. Met onze nieuwe concepten en producten hebben we er alle vertrouwen in dat we ook volgend jaar weer veel klanten gelukkig kunnen maken met een woningaanpassing, waardoor ook zij weer langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen!

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief oktober 2012

Na 7 jaar werd het tijd om een nieuwe website te ontwikkelen. De nieuwe frisse look is erop gericht nog sneller bij de benodigde informatie te komen. Mede doordat Pronk ergo steeds meer klanten in ziekenhuizen en instellingen bedient, zijn er een aantal nieuwe wensen ontstaan voor onze website. Op de homepage wordt bijvoorbeeld al direct gevraagd of u een zorgprofessional of een consument bent. Door hier al het juiste pad te kiezen krijgt u ook content te zien die voor u als klant gewenst is. Ook de koppeling met Facebook en Twitter zijn op onze nieuwe site een feit. Om onze dienstverlening te vergroten hebben we een button “bel me terug” geplaatst op de site voor mensen die graag telefonisch in contact met ons komen. We hopen dat u snel een kijkje zal nemen op onze nieuwe site www.pronkergo.nl. Uiteraard staan we open voor tips en adviezen ter verbetering van onze website.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief juni 2012

De Supportbeurs 2012 is (helaas) weer voorbij. We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle beurs. In totaliteit zijn er 17.439 bezoekers geweest. Dit zijn weliswaar minder bezoekers dan in 2010, echter het aantal bezoekers en informatieaanvragen op onze stand is wel toegenomen. De Supportbeurs wordt eens in de twee jaar gehouden en is, wat ons betreft, de leukste beurs binnen onze branche. Doordat 62% van de bezoekers particulier of begeleider is, krijg je hele directe feedback van de wensen en ervaringen van de gebruikers. Uiteraard komen er ook veel klanten langs die al gebruik maken van onze producten. Hun ervaringen zijn voor ons ook heel waardevol. Eventuele tips en verbeterpunten nemen we dan ook graag mee in onze productontwikkeling. Ongeveer 38% van de bezoekers bezoekt de beurs beroepshalve, denk aan; ergotherapeuten (15%), WMO-consulenten (12%), technisch adviseurs (8%) en fysiotherapeuten (5%). Met de meeste van deze bezoekers hebben we al contacten, toch is het erg leuk en interessant om met deze mensen tijdens een kop koffie even bij te praten over alle ontwikkelingen in de markt. Dit jaar hebben we wederom een aantal nieuwe producten getoond, waarvan zelfs een wereldprimeur! Hierover leest u verderop in deze nieuwsbrief meer. Uiteraard ontbraken de nieuwste kleuren en ontwikkelingen op keuken- en apparatuurgebied ook niet op de stand. Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagde editie van de Supportbeurs. We hebben iedereen die tijdens de beurs informatie heeft aangevraagd deze inmiddels gestuurd. Heeft u dit niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op, want dan is er iets mis gegaan met de post..

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief maart 2012

Sinds januari 2012 levert Pronk ergo ook robuuste Keukens die volledig uit multiplex vervaardigd zijn. Dankzij de nieuwe samenwerking met Permar meubelmakers te Ede zal Pronk ergo dit product exclusief gaan verkopen in Nederland en België. Permar heeft ruime ervaring in de productie van onder andere multiplex keukens voor zorginstellingen en ziekenhuizen. In de keuken kan het er soms heet aan toe gaan. Laden, deuren en werkbladen krijgen het dan zwaar te verduren. Gelukkig kunnen onze extra solide keukens heel wat hebben, onder meer dankzij de stevige montage van onverwoestbare grepen en scharnieren (270 graden). Daarnaast wordt er gewerkt met duurzaam en veelzijdig HPL plaatmateriaal waardoor er een ruime kleurkeuze is. En vanzelfsprekend leveren we deze keukens in een kwaliteit die voldoet aan alle officiële HACCP-normen. Graag maak ik u erop attent dat de inschrijving voor de Supportbeurs is gestart, in deze nieuwsbrief vindt u de link om gratis entreekaarten aan te vragen.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief december 2011

Ons assortiment is altijd volop in beweging, dit moet dus ook voor onze documentatie gelden. Het moment was dan ook weer aangebroken om onze documentatie te vernieuwen. Graag willen we onze producten zo uitgebreid en compleet mogelijk tonen aan de klant. Dit is ook meteen het probleem. Een folder moet een overzicht bieden van ons assortiment en geen telefoonboek worden met allerlei informatie waarbij de gemiddelde klant door de bomen het bos niet meer ziet. Wat laat je dan weg en wat vermeld je wel……. U kunt zich voorstellen dat daar de nodige discussies over gevoerd zijn. We moeten natuurlijk de rol van onze adviseurs niet vergeten, zodra er interesse is voor een product zal onze adviseur de diepte ingaan met de klant en deze op maat voorzien van de juiste informatie. Uiteindelijk zijn we met onze projectgroep tot een prachtig resultaat gekomen. We hebben onze producten in 3 hoofdfolders verdeeld namelijk: Keukens, Sanitair en Tilliften. De nieuwe brochures geven een totaal overzicht van alle producten die wij voeren binnen de genoemde groepen. Wij zijn trots op het resultaat ! Als u ook nieuwsgierig bent geworden naar onze nieuwe brochures kunt u deze uiteraard aanvragen via onze website of telefonisch.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief september 2011

Bruynzeel Keukens BV en Pronk ergo BV gaan vanaf 1 oktober 2011 de krachten bundelen. Pronk ergo wordt het aanspreekpunt voor niet projectmatige advisering en verkoop van klantspecifieke aangepaste keukens voor klanten van Bruynzeel Keukens met een functie beperking. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van aangepaste keukens, aangepaste badkamers, aangepast meubilair en tilliften in Nederland en België. Bruynzeel Keukens is al ruim 100 jaar producent van keukens in Nederland. Door de ervaring van Pronk ergo kunnen de klanten nog beter geadviseerd worden over de juiste inrichting van aangepaste keukens. De productie van deze keukens zal bij Bruynzeel Keukens plaats vinden. Hierdoor kunnen de klanten blijven rekenen op een uitgebreid assortiment en de kwaliteit die Bruynzeel biedt. Door deze unieke samenwerking zullen alle Pronk ergo keukens voldoen aan het FSC keurmerk en het milieukeur waardoor de natuur gespaard blijft. Wij menen met deze unieke samenwerking de voordelen van een Bruynzeel keuken te combineren met de kennis en ervaring van Pronk ergo, waardoor we de klant nog beter kunnen bedienen.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief juni 2011

Bent u bekend met Facebook, Twitter en LinkedIn? De Social Media nemen een enorme vlucht. Niet alleen voor privé doeleinden, maar zeker ook zakelijk bieden deze media enorme kansen en mogelijkheden. Social media zorgen voor een dynamische sfeer met veel ervaring en kennis. De interactie die deze media met onze klanten oplevert, vinden wij zeer waardevol en leerzaam. Daar profiteert u als klant ook weer van! Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op Twitter@pronkergo en onze medewerkers kunt u tevens vinden op Facebook en LinkedIn. Welkom in de 21e eeuw.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief maart 2011

Medio 2010 is Pronk ergo gestart met een klanttevredenheids-enquête. Iedere klant waar wij een product monteren krijgt deze enquête aangereikt door de monteur, en kan de enquête invullen met pen of online via onze website. Het doel van deze enquête is om een goed beeld te krijgen over hoe de klanten onze dienstverlening en producten ervaren. Deze informatie gebruiken wij dan natuurlijk om onze dienstverlening, daar waar nodig, nog beter aan te passen aan de wensen van onze klanten. Tot nu toe scoren we gemiddeld een 8,5. Daar zijn we erg blij mee. Maar het is nog geen 10, dus zijn er altijd verbeterpunten om aan te blijven werken. Een mooie uitdaging voor ons Team!

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief december 2010

Een aangepaste keuken of tafeltje dekje? Deze vraag wordt regelmatig gesteld op een WMO-afdeling. Bij deze afweging moet natuurlijk meegenomen worden dat participatie van mensen met een functiebeperking in de samenleving zo goed mogelijk in stand blijft. Daarbij is de zelfredzaamheid van deze groep ook erg belangrijk. In veel gevallen zijn mensen prima in staat om in hun eigen onderhoud te voorzien d.m.v. een aangepaste keuken. Helaas wordt onder bezuinigingsdruk steeds vaker gekozen voor een maaltijdservice of mantelzorg in plaats van een aangepaste keuken. Het is zelfs maar de vraag of dit altijd de goedkoopste oplossing is. Maar veel belangrijker vind ik de eigenwaarde van iemand met een functiebeperking! Uiteraard is die veel hoger als je bijvoorbeeld voor je man (die misschien de hele dag werkt) en kinderen ’s avonds een zelfbereide maaltijd op tafel kan zetten. Helaas wordt er om te bezuinigen steeds vaker gezegd door de W.M.O. “Uw man kan toch als hij na zijn werk thuiskomt gaan koken” dus is een aangepaste keuken niet nodig. Natuurlijk begrijp ik dat er bezuinigd moet worden, maar we moeten de zelfredzaamheid, participatie in de samenleving en de eigenwaarde niet uit het oog verliezen. Pronk ergo denkt graag mee in kosten besparende maatregelen, waarbij we toch een passende oplossing kunnen bieden met een zo laag mogelijke investering. We willen niet terug naar de zeventiger jaren waar we mensen met een functiebeperking alleen nog maar verzorgen in plaats van al hun mogelijkheden te benutten.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief september 2010

De vakantieperiode zit er weer op en alles is weer in volle gang, zo ook de redactie van onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief besteden we o.a. aandacht aan onze monteurs. Dit zijn uiteindelijk de mensen die de kroon op het werk zetten. We vinden het dan ook heel belangrijk dat onze monteurs in eigen dienst zijn, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Tevens hebben wij in deze nieuwsbrief nog eens duidelijk proberen te maken dat een aangepaste keuken van Pronk ergo niet alleen functioneel (wit) hoeft te zijn, maar dat deze ook stijlvol en trendy kan zijn. Wist u trouwens dat er tijdelijk op verbouw, renovatie- en herstelwerkzaamheden een verlaagd btw-tarief geldt van 6% op arbeidsloon? Minister De Jager heeft aangekondigd dat het btw-tarief tijdelijk omlaag gaat. Dit geld voor werkzaamheden die vallen tussen 1 oktober 2010 en 1 juli 2011. Deze maatregel geldt in veel gevallen ook voor de montagekosten van aangepaste keukens, sanitair en plafondtilliften. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief mei 2010

Met trots presenteer ik u de tweede nieuwsbrief van Pronk ergo. Ik wil graag iedereen bedanken voor de positieve reacties op onze eerste nieuwsbrief. We tellen af voor de start van de Supportbeurs in Utrecht. Zoals u van ons gewend bent, zullen we een spectaculaire stand hebben met de allernieuwste productontwikkelingen. Dit jaar delen we onze 160 m2 grote stand met ThyssenKrupp Monoliften. Wij ontvangen u graag op onze stand. Onder het genot van een kopje koffie kunt u bijpraten over ons productassortiment. U vindt ons in hal 7 op stand nummer D011. Voor de bezoekers die onze verrassingsbon (te downloaden via onze website) meenemen hebben we ook nog een leuk presentje. Ons hele team ziet er erg naar uit u te mogen ontvangen van 2 tot en met 5 juni in Utrecht.

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.

Nieuwsbrief maart 2010

Met trots presenteren wij u onze eerste digitale nieuwsbrief. Het doel van onze nieuwsbrief is de lezer te informeren over nieuwe ontwikkelingen van ons bedrijf, producten en assortiment. Tevens willen wij u op de hoogte brengen van praktijksituaties die wij gerealiseerd hebben, waarbij de klant aan het woord komt en zijn ervaringen met u deelt. We zullen ook in iedere editie een medewerker of afdeling van Pronk ergo aan het woord laten om zichzelf aan u voor te stellen. Deze keer is dat de serviceafdeling. De bedoeling is om deze nieuwsbrief 4 keer per jaar te versturen. Wij wensen u veel leesplezier bij deze eerste nieuwsbrief!

Jeroen van Ramesdonk, algemeen directeur

INHOUD

Wilt u laatste nieuws voortaan in uw mailbox? U kunt zich via deze link aanmelden.