Beschrijving

De Comfort Seat Start is het perfecte instapmodel op het gebied van douchetoiletten tegen een zeer scherpe prijs. Deze bidetdouche is standaard uitgerust met bidetfunctie, Lady douche, instelbare watertemperatuur en een verwarmde zitting. Dit instapmodel beschikt niet over een föhnfunctie. De Comfort Seat Start is los verkrijgbaar, maar het is ook mogelijk om deze door ons te laten installeren.

Douchen met de Comfort Seat Start
De Comfort Seat Start douche werkt dankzij het zitcontact alleen als de bril belast is. De Comfort Seat Start bidetdouche maakt gebruik van een boiler. Verder doet het apparaat zijn naam eer aan door het gebruik van gefilterd water, de handmatige regeling van temperatuur en waterdruk, reiniging voor en na ieder gebruik, en een massagestraal.

Warmte en licht
De temperatuur van de Comfort Seat Start douchetoiletzitting kan eveneens naar wens worden ingesteld. Prettig is ook de nachtverlichting van de zitting, zodat ’s nachts de verlichting in het toilet niet aan hoeft.

Eenvoudige installatie
De Comfort Seat Start douchetoiletzitting is eenvoudig te (de)monteren en past op vrijwel ieder toilet. Voor het plaatsen is slechts een geaard stopcontact en een waterleiding nodig. Pronk ergo kan hiervoor zorg dragen, indien deze niet aanwezig zijn. De Comfort Seat Start is CE-gecertificeerd.

Uitgebreide specificaties Comfort Seat Start