Pronk ergo Totaal Concept

Voor een woningaanpassing aan de keuken, badkamer of slaapkamer heeft u vaak met verschillende partijen te maken. Een elektricien, een aannemer en diverse leveranciers. Met al die mensen moet u contact houden en alles afstemmen. Bij ons is dat niet nodig. U heeft één aanspreekpunt: Pronk ergo! Bij Pronk ergo heeft u uw eigen persoonlijke adviseur voor het gehele advies- en verkooptraject. De uitvoering van uw opdracht wordt gecoördineerd door onze planner. Dus ook voor al uw vragen na opdracht heeft u slechts 1 contactpersoon. Wij bieden u een totaalconcept van advies tot montage en zelfs service. Alles op 1 vertrouwd adres!

Uitleg werkwijze Pronk ergo Totaal Concept

STAP 1: Het eerste contact

Pronk ergo - Het eerste contact

U neemt contact met ons op voor het maken van een afspraak met uw persoonlijke adviseur. Dit kan op de volgende manieren:
Telefoon 079-361 13 40
Email: info@pronkergo.nl
Website: www.pronkergo.nl

Dit kan zowel bij u thuis als in één van de zes showrooms in Nederland en België. Uw adviseur is op de hoogte van het subsidiebeleid van uw gemeente en kan u ook hierin adviseren.

STAP 2: Huis- en showroombezoek

Pronk ergo - Huis- en showroombezoek

Tijdens een huisbezoek worden uw wensen in kaart gebracht en worden de maten opgenomen van de ruimte. Een showroombezoek is niet noodzakelijk voor het advies, maar geeft u wel een aantal extra’s. U krijgt een beter beeld van de mogelijkheden voor uw aanpassing. U kunt persoonlijk ervaren hoe prettig het is om gereinigd en gedroogd te worden met een doucheföhn toiletzitting, ondervinden welk type tillift het prettigst en meest praktisch is en de vele keuzemogelijkheden voor uw keuken bekijken.

STAP 3: Offerte op maat

Pronk ergo - Offerte op maat

Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden wordt een offerte voor u gemaakt. Voor de keukens en plafondtilliften worden daar niet alleen de bouwtekeningen, maar ook een fotorealistische keuken aan toegevoegd. De offerte is volledig gespecialiseerd, zodat u precies weet wat de verschillende onderdelen en de (bouwkundige) werkzaamheden kosten.

Zowel het huisbezoek als het maken van de offerte zijn gratis.

STAP 4: Opdrachtverstrekking

Pronk ergo - Opdrachtverstrekking

Na uw akkoord gaat de afdeling uitvoering voor u aan het werk. De producten worden besteld en u wordt gebeld voor het maken van een afspraak voor de uitvoering van uw opdracht. De planner coördineert het complete montagetraject. Hij is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over de uitvoering.

STAP 5: Montage en oplevering

Pronk ergo - Montage en oplevering

U heeft slechts 1 tot maximaal 5 werkdagen monteurs over de vloer. (Oude) Bouwmaterialen nemen zij voor u mee. De ruimte wordt stofzuigschoon opgeleverd. U krijgt een gebruikersinstructie voor het gebruik van de tilliften en het sanitair.

STAP 6: Het eerste gebruik

Pronk ergo - Het eerste gebruik

U heeft slechts 1 tot maximaal 5 werkdagen monteurs over de vloer. (Oude) Bouwmaterialen nemen zij voor u mee. De ruimte wordt stofzuigschoon opgeleverd. U krijgt een gebruikersinstructie voor het gebruik van de tilliften en het sanitair.

STAP 7: Servicecontract

Pronk ergo - Servicecontract

De meeste gebruikers van onze producten kunnen niet (lang) zonder de geleverde aanpassingen. Wij bieden om uitval te voorkomen voor de meeste van onze producten een servicecontact aan. Door een jaarlijkse controle worden storingen voorkomen en wordt u tijdig gewaarschuwd wanneer uw product door gebruikersslijtage problemen kan gaan geven.

Samenvattend biedt het Totaalconcept van Pronk ergo u naast een mooi en praktisch product ook gemak. U weet precies bij wie u moet zijn tijdens het advies, het plaatsen en ook erna. Wacht niet langer en bel voor uw persoonlijke advies.