“Slimme keuken”

Het gaat nu snel. Het evenement van het jaar voor iedereen die te maken heeft met fysieke beperkingen. Of dit nu voor jezelf geldt, voor een naaste of in je werk, de Support beurs is “the place to be”.

Wij zijn heel benieuwd naar alle innovaties en nieuwe producten en diensten die getoond zullen worden. Een van die vernieuwingen die we de komende jaren steeds meer zullen zien is het gebruik van “slimme producten”. Producten waar je mee kunt communiceren en die met je meedenken.

In samenwerking met Siemens Home Connect zullen we dit tonen in het kooktheater (stand E010). Siemens heeft deze apparatuur voor iedereen ontwikkeld, maar vooral voor mensen die een beperking hebben biedt het extra gemak. Een ovenschaal plaats je nog wel zelf in de oven en de was moet je ook nog zelf in en uit de machine halen, maar instellen kan eenvoudig door er tegen te praten. Ideaal!

Stelt u zich voor; U doet boodschappen bij de lokale super en kijkt via uw telefoon wat u nog in de koelkast heeft zitten. Bij thuiskomst ziet u de lichten knipperen en weet dat de droger klaar is met de was. Uw buurvrouw staat 10 minuten later op de stoep en via de speellijst van uw smartphone kiest u niet alleen haar favoriete muziek, maar ook de koffie; een latte macchiato. Het koffiezetapparaat maakt het direct. U zegt tegen de oven dat die u een cake wilt bakken en die warmt voor op 180 graden.

Wilt u live zien hoe het is als een keuken met u communiceert en meedenkt? Kom naar het kooktheater (08.E010) en bekijk de demonstratie.