Ruim 60% korting op douchetoilet

Pronk ergo heeft een ruim assortiment aan toiletten en toiletzittingen met een douchefunctie. Van eenvoudig tot luxe. Steeds meer mensen ervaren dat spoelen met water na toiletgebruik niet alleen hygiënischer, maar ook aangenamer is dan vegen met wc-papier. De financiële investering is vaak de enige hindernis waardoor men twijfelt om het aan te schaffen. Dan hebben we nu een goede aanbieding voor u.

De Comfort-Seat Start is het instapmodel onder douche(föhn) zittingen. Het biedt een aangename douchefunctie. De watertemperatuur is in te stellen, net als de waterstraal. Zeker in een koude ruimte is het prettig om de zitting te verwarmen. En maakt u ook ’s nachts gebruik van het toilet, dan raden we aan om de lichtsensor aan te zetten. Hierdoor hoeft u niet de hele ruimte te verlichten en kunt u toch eenvoudig het toilet ’s nachts vinden.

Dit model heeft geen droogfunctie. Na het reinigen droogt u zichzelf met papier of een handdoek. Zelfs als u papier gebruikt, blijft dit een flinke besparing op wc-papier.

U kunt de Comfort-Seat Start nu voor een zeer lage prijs aanschaffen. Deze geldt alleen als u het besteld via onze webshop. De normale prijs is € 1004, maar via onze webshop betaald u nu slechts € 395 inclusief BTW. *

De zitting is eenvoudig zelf te installeren. Er is alleen een water- en elektra-aansluiting nodig en hij past op nagenoeg elk toilet. Bij hangende toiletten is het goed om te controleren of u genoeg ruimte aan de achterkant van het toilet heeft. De techniek zit verwerkt aan de achterzijde van de zitting, waardoor deze dieper is dan een gewone toiletbril.

Ziet u zelf installeren niet zitten, bestel de Comfort-Seat Start dan inclusief montage. Ook deze is via de webshop voordelig. U betaalt slechts € 175 euro i.p.v. € 291 en onze monteur geeft u gratis een instructie van de werking na installatie bij.

* De aanbieding geldt in ieder geval tot 1 juli 2020 en uitsluitend bij aankoop via de webshop. Bij een advies- en huisbezoek van onze vertegenwoordigers geldt de gewone prijs.

Comfort Seat Start