Kortingsactie verlengd

Comfort Seat Start

Wegens groot succes is de kortingsactie voor de douchetoilet “Comfort-Seat Start” verlengd. U kunt tot 31 augustus 2020 nog voor de lage prijs de Start bestellen via de webshop.

De levertijd is een week. Ook de verlaagde montageprijs blijft tijdens deze periode gelden. Vanwege de vakantie- en bouwvakperiode kan de plaatsingsdatum langer zijn.

De Comfort-Seat Start is het instapmodel onder de douche(föhn) zittingen. Het biedt een aangename douchefunctie. De watertemperatuur is in te stellen, net als de waterstraal. Dit model heeft geen droogfunctie. Na het reinigen droogt u zichzelf met papier of een handdoek. Zelfs als u papier gebruikt, blijft dit een flinke besparing op wc-papier.

U kunt de Comfort-Seat Start nu voor een zeer lage prijs aanschaffen. Deze geldt alleen als u het besteld via onze webshop. De normale prijs is € 1004, maar via onze webshop betaald u nu slechts € 395 inclusief BTW. *

* De aanbieding is uitsluitend bij aankoop via de webshop. Bij een advies- en huisbezoek van onze vertegenwoordigers geldt de gewone prijs.