Feestelijk toiletbezoek dankzij de Comfort-Seat

Stelt u zich eens voor: nadat u uw behoefte heeft gedaan, drukt u op een knop en wordt u schoon gespoeld door aangenaam warm water. Een tweede knop en warme lucht föhnt u droog. Fris en schoon verlaat u het toilet.

Het gaat misschien wat ver om te stellen dat het een feest wordt om naar het toilet te gaan, maar aangenamer is het zeker met de toiletzittingen van Pronk ergo. Een daarvan is de populaire Comfort-Seat, een zitting vol bijzondere extraatjes.

Om slechts een aantal van de vernuftigheden te noemen, wat dacht u van het afzuigen van vieze luchtjes, een aangename watermassage en een lichtsensor, zodat u het felle badkamerlicht ’s nachts niet hoeft aan te doen.

Maar nog belangrijker is dat water veel hygïenischer is dan toiletpapier. Vergelijk het met een vuil bord. Afvegen met papier levert minder troep op het bord. Het oogt voor het oog misschien zelfs schoon. Maar viezigheid verdwijnt pas echt na wassen met water. Zo is het ook bij een toiletbezoek. Warm water reinigt uw onderlichaam veel beter dan papier.

Een groot voordeel van de Comfort-Seat is dat deze geheel af te stemmen is naar uw eigen wensen. U kunt zelf de voorkeurstemperatuur van zowel de föhn, het water en de zitting instellen. De douche kan alleen in werking worden gezet, wanneer de zitting is belast en is hierdoor veilig voor kindervingertjes.

De luxe zitting met soft-close deksel past op bijna elk toilet en de bediening is de eenvoud zelve met duidelijke toetsen naast de zitting of een afstandbediening. De montage is eenvoudig. Er is slechts een geaard stopcontact en een waterleiding nodig, maar u kunt het ook door de ervaren monteurs van Pronk ergo laten plaatsen.

U kunt de Comfort-Seat zelf ervaren in een van de showrooms van Pronk ergo. Deze zijn in Zoetermeer, Halfweg, Hoogeveen, Eindhoven en Brugge. Een afspraak maken is noodzakelijk.

Feestelijk toiletbezoek dankzij de Comfort-Seat