Pronkstukken maart 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Deze onderrijdbare wastafel is met een afstandsbediening 30 centimeter in hoogte verstelbaar.

Een tillift wordt standaard geleverd met een of twee slings (tilmatten). Meestal van hetzelfde merk als van de lift. Maar mocht deze niet geschikt zijn, dan hebben we een eigen naaiatelier die een sling op maat kan maken.

De keuken is uitgevoerd in de kleur antiekgroen. Het werkblad met onderkasten is elektrisch verstelbaar in hoogte. De apparatuur is van Siemens.

Wanneer een douche wordt geactiveerd terwijl er niet iemand op de toiletbril zit, wordt de ruimte nat gespoten. Om die reden hebben douchezittingen een sensor die voorkomt dat dit per ongeluk gebeurt. Onze monteurs hebben een beschermkap om de zitting te kunnen testen, zonder zelf op het toilet te gaan zitten.

Tenzij voor plaatsing van de (plafond) tillift al mogelijk was om te bepalen welke slings benodigd zijn, wordt na de montage van de plafondtillift een consult ingepland. Hierbij wordt niet alleen gekeken welke slings nodig zijn, maar wordt ook instructie gegeven hoe het aanbrengen van de sling en tillen het prettigst kan worden gedaan.

De armsteunen en toiletzittingen bewegen omhoog en omlaag bij de Aerolet toiletlift. De bediening van het hooglaag gedeelte zit op de armsteun.

De keuken is geplaatst. Alleen nog het afdekpapier van de vloer en dan is de monteur klaar. In de hoge stand zijn de leidingen bereikbaar. Wanneer de keuken op hoogte is van de zittende gebruiker wordt dit grotendeels afgedekt door een achterwand in dezelfde kleur als het werkblad.

Spoelföhn intallatie model Comfort-Seat heeft een sensor in de zitting. Als er niet iemand (goed) op de bril zit, reageren de meeste functietoetsen niet. Dit is ter voorkoming dat de sproeifunctie per ongeluk kan worden geactiveerd.

Max Vitaal is een zorgwinkel. U kunt er terecht voor verkoop, verhuur en leen producten. Van kleine hulpmiddelen zoals een loopstok of een zitkussen tot een groot hulpmiddel zoals een scootmobiel. Maar ook voor aanpassingen in uw woning kunt u voor advies en verschillende producten hier een kijkje nemen. Zo is er in de showroom een elektrisch verstelbare keuken van Pronk ergo te bekijken.

De WC-Matic is een hooglaag systeem gecombineerd met een toilet. Het toilet kan gecombineerd worden met bijna alle doucheföhns in ons assortiment. In dit geval de WC-Vamat auto. Het systeem is verdiept geplaatst, omdat de afvoer niet op de juiste plek gemaakt kon worden.

In de slaapkamer is een plafondtillift met een X-Y railsysteem geplaatst. Deze plafondtillift model Molift Air is zelfrijdend, wat betekend dat deze met de afstandsbediening over de rail bewogen kan worden waar de cassette aan hangt.

Deze onderrijdbare wastafel hangt aan een achterwand die 30 centimeter in hoogte verstelbaar is. Op de achterwand is tevens een spiegel geplaatst, welke meegaat in de verstelling.

Deze keuken is uitgevoerd in de klassieke kleur Atlas wit. Voor het werkblad is gekozen voor de kleur Basalt black en de achterwand de kleur Oud eiken grijs. De leidingen onder het onderrijdbare werkblad zijn weg gewerkt met een wit paneel.

Onze keukens worden gefabriceerd in de fabriek van Bruynzeel in Bergen op Zoom.

Dankzij een doucheföhn kunnen de meeste mensen ondanks hun beperking toch zelfstandig gebruik maken van het toilet. Daarnaast is het een verlichting van zorg voor een mantelzorger, omdat die met behulp van de afstandsbediening het onderlichaam van de gebruiker kan reinigen.

Plafond tilift model Molift Air is beschikbaar in verschillende maximale tilgewichten van 200 tot 350 kilo en ze worden gecombineerd met een vierpuntsjuk.

Het hoog/ laag systeem voor de wastafel is verwerkt achter een achterwand. Deze achterwand is uitgevoerd in de kleur Titan. De huidige wastafel kon worden hergebruikt. Er is een verdiept gedeelte tussen de achterwand en de wastafel geplaatst voor meer beenruimte, maar ook om wat spulletjes op te zetten.

Tenzij de slingpassing al voor montage is uitgevoerd, wordt na plaatsing van de plafondtillift een afspraak gemaakt om de slings te bepalen. Wanneer een standaard sling niet mogelijk is, kan een sling ook op maat gemaakt worden in ons eigen naai atelier.

Deze keuken bestaat uit drie delen. Het werkgedeelte met de kookplaat en spoelbak is elektrisch verstelbaar inclusief de bovenkasten. Links daarvan is een gedeelte met meer bergruimte, waarin ook de bestaande koelkast en vaatwasser zijn verwerkt. Het derde gedeelte biedt nog meer bergruimte, waarin ook de bestaande combioven is ingebouwd.