Actie: opvouwbare tillift voor zomerse prijs!

Thuis gaat alles op rolletjes, met de tillift, maar als u de deur uit wilt voor een middagje bij vrienden of een weekje vakantie, bent u gedwongen handmatig te tillen. Geen pretje, want na een paar keer merkt u dat direct aan uw rug en schouders. Wist u dat hier een perfecte oplossing voor is?

De Molift Smart is een prettige passieve verrijdbare tillift. Het is een volwaardige tillift die alles kan, inclusief van de grond tillen! Zijn unieke eigenschappen komen pas echt naar voren als u op stap gaat. De Molift Smart is namelijk zeer eenvoudig, zonder enige gereedschap, in en uit te klappen. Ingeklapt past hij zelfs in een kleine gezinsauto!

Pronk ergo gunt u een fijne vakantie en daarom zijn de VeineDAGEN het startsein voor een geweldige actie. Als u de Molift Smart tijdens de actieperiode aanschaft, geldt er een korting van bijna 25%.

Wilt u meer informatie kijk dan op onze website of vraag direct een demonstratie bij u thuis. Dit kan via 079-361 13 40 of per email info@pronkergo.nl. Of zien we u op de VeineDAGEN? Hier kunt u de Molift Smart uiteraard ook bekijken en uitproberen.

De voorwaarden voor deze actie zijn:
Alleen tijdens de actieperiode (van 11 april tot 1 september 2024) geldt de actieprijs van € 5.158,00 voor € 3.940,00 inclusief BTW. De korting geldt niet voor accessoires; zoals tildoeken, extra accu, transportkoffer- of tas.