Pronkstukken zomer 2021

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen zomer.

De Aerolet brengt de toiletzitting omhoog zodat gaan zitten en staan weinig inspanning kost. Dit is ook te combineren met verschillende types douche föhn zittingen, zoals hier met de Comfort-Seat AB. Een Aerolet is maatwerk, achteraf een douche föhn aanbrengen is meestal niet mogelijk.

De spoelfohn installatie Comfort-Seat AB heeft een kleiner bedieningspaneel naast de bril. Hier zitten alle druktoetsen op. Maar de bediening gaat eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Een prettig formaat met grote druktoetsen.

Als u zichzelf niet meer goed kunt reinigen tijdens een toiletbezoek, dan is een douche föhn een goed hulpmiddel. U kunt deze zelf bij ons aanschaffen, maar u kunt ook een aanvraag doen via de WMO-afdeling van uw gemeente.
Als de WMO een offerteverzoek bij ons indient, zullen wij tijdens een huisbezoek de situatie beoordelen. De gemeente krijgt van ons naast de offerte ook een huisbezoekrapport. Het rapport geeft aan welke douche föhn het meest geschikt is aan de hand van uw vaardigheden, het toilet en de toiletruimte.

Deze keuken is uitgevoerd in de kleur Pallas Magnolia Hoogglans en een keramiek werkblad Iron Grey Satin. De apparatuur is van het merk Neff.

De keuken is in de standaard witte kleur uitgevoerd in combinatie met een graniet zwarte kleur hittebestendig werkblad. Hittebestendig betekent dat een hete pan van de kookplaat naar de spoelbak kan worden geschoven. De meeste apparatuur kon worden herplaatst.

Een hangende pot biedt niet altijd genoeg ruimte aan de achterkant om een doucheföhn zitting te kunnen plaatsen. Dat was in dit geval ook zo. Daarom is ook een nieuwe toiletpot geplaatst van het merk Villeroy en Boch.

De plafondtillift bij deze klant heeft twee trajecten. De eerste loopt van het bed via de hal naar de badkamer. De andere loopt van het bed via de hal naar de traplift.