Pronkstukken december 2021

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Wereldwijd is er een probleem met leveringen van producten waar chips in zitten verwerkt. Deze zitten ook verwerkt in keukenapparatuur. Vooral vaatwassers hebben hierdoor momenteel lange levertijden. Dat geldt helaas ook voor deze keuken. Op de lade naast de koelkast moet de vaatwasser nog geplaatst worden.

Voor een kinderhospice is een aankleedtafel naar wens aangepast en geplaatst. De aankleedtafel is elektrisch in hoogte verstelbaar gemaakt en voorzien van een bepolsterd werkblad en een los aankleedkussen. Voor de veiligheid is een RVS neerklapbaar hekwerk van Jada Care toegevoegd.

Naast advies, verkoop en montage hebben wij een eigen servicedienst. Veel kan ter plaatse worden opgelost, maar soms moet een product meegenomen worden. Deze Aerolet uit 2014 had een onderdeel dat niet door de monteur kon worden vervangen. Binnen een dag is het gedemonteerd, naar de fabriek gebracht voor reparatie en terug geplaatst.

Vaak wil men weten hoe lang een doucheföhn meegaat. Een lastige vraag, want dit is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe wordt de voorziening onderhouden? Wanneer urinevlekken op en tussen het apparaat komt, kan dit de levensduur verkorten. Water met veel kalk kan de interne onderdelen sneller aantasten. Deels vallend gaan zitten of een schuivende beweging op de zitting maken om goed te gaan zitten kunnen zeker bij de Comfort-Seats schade aan het apparaat geven.
Wat dat betreft is het net als een koffiezetapparaat. Soms is een apparaat na vijf jaar op, maar in andere gevallen zijn ze na vijftien jaar nog perfect.

Vaak hebben onze klanten meer wensen dan de basiskeuken die via de WMO vergoed wordt. Meer kasten, apparatuur, andere kleuren of materialen. In zo’n geval maken we twee offertes. Eén met de opstelling voor de WMO en één met de meerkosten voor de klant.
Deze klant heeft gekozen voor een front in de kleur betongrijs en een werkblad in de kleur Rocky. De oven is van Neff met het prettige Hide&Slide, waardoor de deur bij het openen onder de oven wegschuift. De overige apparatuur is van Pelgrim.

Een bedieningspaneel van een doucheföhn zitting zit altijd aan de rechterkant. Wanneer hand- en of armfuncties slecht zijn, is een afstandsbediening een goede oplossing. Bij de Comfort-Seat AB heeft u een klein bedieningspaneel rechtsachter de bril en een afstandsbediening.

Het opvallendste verschil tussen een reguliere en een Pronk ergo keuken is de manier van montage. De keuken staat niet op de vloer, maar hangt aan de muur. Gevolg hiervan is dat als een gewone keuken plaats maakt voor een Pronk ergo keuken, de vloer eronder vrij komt. Deze is vaak niet afgewerkt, waardoor de kale vloer zichtbaar wordt.

Ons nieuwste doucheföhn model de “CleanYou” is in korte tijd een van de favoriete doucheföhn modellen binnen ons assortiment geworden. Dankzij de stabilisatienokken is deze Comfort-Seat bestand tegen zijwaartse bewegingen. Dit is benodigd wanneer mensen moeite hebben om in één keer goed op de bril te gaan zitten.

De hoekkeuken is voorzien van een elektrisch verstelbaar systeem waarmee zowel de boven- als de onderkasten verstelbaar zijn. Voor de fronten is gekozen voor de kleur betongrijs en het werkblad in de kleur solid.