Pronkstukken juli 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Deze keuken bestaat uit drie delen. Het deel waar de spoelbak en kookplaat in zitten is elektrisch in hoogte verstelbaar. Daarnaast is een vast gedeelte waarin behalve extra bergruimte ook de bestaande vaatwasser en koelkast zijn geplaatst. Er tegenover is nog een derde deel aan kasten, waarin ook de bestaande combioven is opgenomen.

Bij de meeste doucheföhn toiletzittingen zit er een bedieningspaneel rechts naast de zitting. Wanneer de hand- en of armfunctie matig is, is het lastiger om de knoppen hiervan in te drukken. Een aparte afstandsbediening is dan praktischer.
Model AB heeft beide mogelijkheden; een (klein) bedieningspaneel en een afstandsbediening.

De rails voor de plafondtillift zijn geplaatst in alle woonruimtes zodat de tillift niet alleen in de slaap- en badkamer gebruikt kan worden, maar ook in de keuken en huiskamer.

In deze keuken is gekozen om het werkblad met slechts besteklades uit te voeren. Bergruimte en overige apparatuur is in de naast gelegen kastenwanden gecreëerd (Slechts 1 kant op de afbeeldingen zichtbaar). Hierin is zelfs een wijnklimaatkast van Miele opgenomen. Voor de overige apparatuur is gekozen voor Neff.

In de badkamer is een wissel in het traject voor de plafondtillift gemaakt, waarmee zowel de douche als het toilet bereikt kunnen worden.

Wij raden af om op de deksel van de WC-Vamat te gaan zitten. Deze is hier niet voor gemaakt.

De keuken is bijna klaar en dan begint het leukste deel. De spullen er weer in opbergen.
Voor de kasten is gekozen voor de kleur hoogglans wit en een granieten werkblad in de kleur Belfast new. De apparatuur is van Siemens.

Dit is onze standaard verstelbare wastafel. Met een afstandsbediening is het systeem eenvoudig op de gewenste hoogte te brengen.
Dankzij de Nova Vita wastafel van Villeroy & Boch is deze goed onderrijdbaar met een rolstoel.

De achterwand bedekt in de laagste stand het systeem, leidingen en elektra af. Op de foto is de keuken op een hogere stand, waardoor het deels zichtbaar wordt.
Naast het spoelgedeelte is een uittrekbaar werkblad zonder front voor extra werkruimte opgenomen.

De oude douche is vervangen voor een ruime inloopdouche. De wanden zijn van plafond tot vloer geplaatst.
Er is gekozen voor het Grohe Euphoria 260 douchessysteem met een regen en handdouche.

In de MIVA-kleedkamer en tevens EHBO-ruimte in zwembad De Hoorn is een Roomer plafondtillift geplaatst.

De inhoud in de bovenkasten zijn zittend moeilijker te bereiken. Wij raden daarom aan om op de hogere planken spullen te zetten die minder vaak gebruikt worden.

De plafondtillift is bij deze klant in de slaapkamer en badkamer geplaatst. Dankzij het X-Y systeem kan in beide ruimtes de tillift overal komen.

Het oude bad is vervangen door een inloopdouche met Grohe thermosstaatkraan- en handdouche. Daarbij is ook een Etac Relax douchezitting geplaatst. De radiator is vervangen voor een model waar de handdoeken aan gehangen kunnen worden.

De plafondtillift Roomer S met de dubbele transportband zorgt dat iemand eenvoudig van de ene naar de andere ruimte kan worden overgebracht dankzij de overpak. Via deze link kunt u zien hoe dit werkt.