Pronkstukken mei 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

In de slaapkamer is een plafondtillift Molift Air geplaatst met een vast traject van 3 meter. De Air werkt met een accu. Voor het opladen is een stopcontact in de buurt van de rails nodig.

Deze mooie nieuwe keuken is uitgevoerd met een font in de kleur wild eiken en een werkblad in de kleur statue grey. De kookplaat en afzuigkap zijn van het merk Etna. De overige apparatuur is hergebruikt.

Spoelfohn installatie model WC-Vamat heeft een levensduur van 8 a 10 jaar. Bij deze gebruiker was de oude voorziening uit 2013 en deze werkte niet meer naar behoren. Veel onderdelen waren aan vervanging toe en daarom is een nieuwe geplaatst, inclusief een nieuwe toiletbeugelset.

In de douche is een opklapbare douchezit van het merk Handicare geplaatst. Daarnaast zijn op de muur naast en tegenover de douchezit beugels geplaatst.

Een aantal Fokuswoningen in Breda waren toe aan een nieuwe keuken. In opdracht van de WMO-afdeling van de gemeente is ook deze keuken geplaatst. De bewoonster koos voor een keuken in de kleur zilver eiken met een betonkleur werkblad.

Uniek aan de WC-Vamat is dat het hele programma van wassen en douchen met slechts 1 knop wordt gestart. De zwarte knop is hier op de muur gemonteerd en kan met de hand worden ingedrukt, maar ook met de elleboog.

Omdat de spoelfohn installatie Comfort Seat model Elegance geen bedieningspaneel naast de zitting heeft, is deze goed te combineren met de toiletbeugelset van Jada. Deze geeft een prettig steuntje bij het gaan zitten en opstaan.

De Vari-douchezit is een elektrisch in hoogte verstelbare douchezitting. Het verschil tussen de hoogste en laagste stand is 50 centimeter.

Spoelfohn installaties van het model Comfort-Seat zijn uitgerust met een softclose deksel en zitting. Een klein duwtje en ze zakken rustig terug naar de pot.

Deze douchezit is van het merk Handicare. Zowel de zitting als de armsteunen zijn opklapbaar.

Naast onze standaard (verstelbare) wastafels kunnen wij ook maatwerk leveren, in dit geval een onderrijdbare en nastelbare wastafel.
Door de nastelbare steunen kan de wastafel door een monteur op een andere hoogte worden ingesteld.

De Aerolet kan met bijna elke douchefohn in ons assortiment gecombineerd worden. Wel moet bij de aanschaf bekend zijn welk type het is, omdat de Aerolet hier op afgestemd moet zijn.