Werken bij Pronk ergo

Ben jij of ken jij mensen in je omgeving die op zoek zijn naar een nieuwe werkgever? Wat dacht je van een baan bij Pronk ergo?

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare leverancier voor woningaanpassingen en ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. We zijn werkzaam in heel Nederland en België.

Onze specialisten dragen zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector.

Als medewerker van Pronk ergo werk je bij een financieel gezond bedrijf. Meer dan de helft van onze medewerkers werkt al meer dan 15 jaar met veel plezier bij het bedrijf. De collega’s zijn divers in leeftijd en achtergrond. We hebben een leuke onderlinge sfeer, korte besluitlijnen en goede werkomstandigheden.

We hebben meerdere vacatures open staan in de uitvoering en in de verkoop. Kijk op onze vacaturesite voor de verschillende functies.