Pronkstukken augustus 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Deze keuken is in zijn geheel mechanisch (door middel van een draaislinger) in hoogte verstelbaar. Dit vraagt wel enige spierkracht van de gebruiker, vooral bij het omhoog brengen van de keuken.
De fronten zijn uitgevoerd in de kleur Budgetline wit en het werkblad en achterwand in marmer wit.

Wanneer wij via de WMO een aanvraag krijgen voor een doucheföhn, komt onze adviseur bij u thuis kijken naar uw situatie en uw huidige toilet. Dit wordt genoteerd in een rapport samen met ons advies voor de beste oplossing. Dit rapport wordt met de offerte meegestuurd naar de gemeente.

De spoelfohn installatie model Clean You heeft een nachtlamp, die standaard aangaat wanneer er weinig licht is. Mocht u dit niet prettig vinden dan kunt u in de handleiding vinden hoe u deze kunt uitschakelen.

Wanneer u zittend werkt in de keuken is het belangrijk dat de werkhoogte hierop is ingesteld. Deze wordt door onze adviseur opgemeten tijdens het huisbezoek.

In activiteitencentrum ‘t Want is een verstelbare tafel bezorgd. Met een slinger is deze eenvoudig in hoogte aan te passen.
De poten zitten op de hoekeindes zodat aan alle vier de kanten van de tafel gezeten kan worden.

De toiletlift Aerolet is hier gecombineerd met de Geberit Mera Classic toiletpot met ingebouwde douche en föhn. De bestaande rugsteun kon hierop worden geplaatst.

Bij ASVZ is de bestaande patio aangepast en overkapt met een glazen dak. Wij hebben hierin een X-Y systeem voor de plafondtillift geplaatst als uitbreiding op het bestaande systeem.

Op deze foto’s is goed te zien dat de Aerolet de zitting omhoog brengt. De toiletpot en het systeem blijven op hun plaats.

In de onderzoekkamer van het Dijklander ziekenhuis in Hoorn is een elektrisch verstelbare keuken geplaatst. De bovenkasten zijn onafhankelijk van de onderkasten in hoogte te verstellen.

In verpleeghuis Oostergouw hebben wij in een badkamer een in hoogte verstelbaar toilet en een eveneens in hoogte verstelbare wastafel geplaatst.
Hierdoor kunnen zowel rolstoelgebruikers, maar ook mensen van verschillende lengte goed gebruik maken van het sanitair.

Douchewagen Orka Plus is geschikt voor mensen met obesitas. Het kan gebruikt worden om mensen tot 200 kilo te verplaatsen en wassen.

Pronk ergo komt overal in Nederland, ook op de Waddeneilanden. Bij Woon- en werkgemeenschap Maartenhuis was de plafondtillift van 16 jaar oud aan vervanging toe.
De rails waren nog in goede staat. Daar moesten slechts een paar kleine onderdelen vervangen worden.

Wanneer onze monteurs aan de slag gaan met het plaatsen van een keuken wordt de vloer afgedekt om het te beschermen. Hier is de keuken bijna klaar, moet er alleen nog opgeruimd en gestofzuigd worden.
Het werkgedeelte van deze keuken is elektrisch verstelbaar. De apparatuur is van Neff en Liebherr. De vriezer en koelkast zijn weggewerkt in de vaste kasten.

De keuken bestaat uit twee delen. Het hoofddeel is een elektrisch verstelbaar werkblad met onderkasten en naastgelegen vaatwasser.
Er tegenover staat een vaste kastenwand, waar de overige apparatuur in is verwerkt.
Voor de kleuren is gekozen voor Rotsgrijs en Stretto Mat zwart. Het werkblad is in de kleur Sofia Cuprum.

Spoelfohn installatie model AquaClean van deze gebruiker was niet meer te repareren. Inmiddels wordt dit model niet meer geleverd door Geberit, maar gelukkig had de gemeente nog wel één in ons depot opgeslagen.
Wij merken dat gebruikers soms moeilijk kunnen wennen aan een ander systeem als ze jaren gebruik hebben gemaakt van een bepaald type. Dankzij het depotsysteem hoeven deze gebruikers nog niet over te schakelen naar een ander type.

De WC-Matic is een hooglaag systeem met toilet. De gehele toilet kan hiermee 50 centimeter omhoog en omlaag worden gebracht.

De ruimte voor het werkgedeelte in deze keuken is beperkt. Om wat extra bergruimte te creeren is hier gekozen voor een verrijdbare ladekast.