Pronkstukken september 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Er is een plafondtillift met een X-Y systeem geplaatst in de slaapkamer/badkamer. Doordat het plafond is verlaagd, konden de rails in het plafond worden weggewerkt.

De bestaande keuken is aangepast zodat deze elektrisch verstelbaar omhoog en omlaag kan. Daarbij is ook het werkblad vervangen.

Een verdiepte keuken zorgt dat het makkelijker is om met een gestrekt been goed voor de keuken plaats te nemen.

Alle Comfort-Seat modellen hebben de mogelijkheid om de zitting op verschillende temperaturen te verwarmen.
De een vindt het heerlijk en de ander vindt het onnodig. Persoonlijk vinden wij het prettig dat we de zitting op een aangename temperatuur kunnen instellen. Vooral in de wintermaanden worden wij niet heel vrolijk om op een koude toiletbril te zitten.

Voor de tillift zijn ook tildoeken, ofwel slings nodig. Elk merk biedt hierin een diversiteit in vormgeving en materialen, maar als deze niet voldoen dan kunnen we ook een sling op maat laten maken via een eigen naaiatelier.

Een plafondtillift plaatsen en onderhouden is altijd al boven je hoofd werken, maar in zwembaden en maneges is het helemaal op hoog niveau werken. Met behulp van een steiger kunnen onze collega’s de onderdelen van de rails controleren en eventueel vervangen.

Een spoelfohn installatie model Comfort-Seat kan op bijna elke bestaande toiletpot geplaatst worden. Tijdens een huisbezoek controleert onze verkoopadviseur of dit ook bij u mogelijk is. Zo niet, dan wordt een nieuwe toiletpot meegenomen in de offerte.

De panelen van de inloopdouche dekken de wanden af, zodat er geen nieuwe tegels geplaatst hoeven te worden op de plaats waar het bad weggehaald is.

Als u zittend gebruik maakt van de keuken, is het prettig als u overal goed bij kan. Door de koelkast op een verhoging te plaatsen, is deze handiger in gebruik.

Deze badkamer heeft een complete make-over gekregen. Het bad is vervangen voor een inloopdouche. Een tussenwandje is geplaatst tegen de inloopdouche zodat er een afscheiding is voor een luxe wastafelmeubel met bergruimte. Op de vloer is een vloertegel geplaatst van vinyl.

De Quick Raiser 205 is een compacte actieve tillift. Prettig is dat de onderrug en benen vrij blijven, zodat kleding makkelijk kan worden verwijderd bij toiletbezoek.