Pronkstukken december 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

De Roomer plafondtilliften kunnen gecombineerd worden met verschillende liftcassettes. De HeliQ liftcassette is leverbaar in drie gewichtsklassen: een tilgewicht tot 150, 220 en 300 kilo.

Het werkblad met spoelbak, kookplaat en de onderkasten is elektrisch in hoogte verstelbaar. De keuken is uitgevoerd in onze standaard witte kleur met een werkblad in de kleur Midnight Dream. De vaatwasser is niet weggewerkt achter een front, maar wel voorzien van een ombouw.

De plafondtillift Roomer is geplaatst in de slaap- en badkamer. In de slaapkamer is een X-Y systeem geplaatst zodat de gehele ruimte met de tillift te bereiken is. In de badkamer is een vast traject geplaatst.

Toiletlift Aerolet heeft veel verschillende variabelen. Daarom wordt deze pas gebouwd wanneer de opdracht is gegeven. Zo is hier gekozen voor een diagonaal systeem, dat betekent dat de zitting eerst naar boven beweegt en vervolgens naar voren. Daarbij is rekening gehouden met de hoogte van de toiletpot en dat de combinatie met spoelföhn installatie model Comfort-Seat AB, die de gebruiker al had.

De bestaande bovenkasten zijn hergebruikt, maar lager gehangen. In het werkblad is een verlaagd gedeelte waar de vrijstaande kookplaat op is geplaatst.

Doucht uw spoelföhn installatie model Comfort-Seat niet op de juiste plek, gebruik dan de pijltjestoetsen op de afstandsbediening om de douchemond meer naar voren of achteren te stellen.

De keukenkasten en werkbladen van onze keukens zijn Nederlands fabricaat. Ze worden gemaakt in de fabriek van Bruynzeel.

De elektrisch in hoogte verstelbare aankleedtafel werd op verzoek van Academisch Centrum voor Epilepsie Kempenhaeghe op maat gemaakt. Het is samengesteld uit meerdere lades en een achterwand waar een grote spiegel op is geplaatst. https://www.kempenhaeghe.nl/

Met een sokkelkast kan je een tafelmodel koelkast of vaatwasser op werkhoogte brengen. Dit is niet alleen voor zittende gebruikers erg prettig, maar ook voor mensen die moeite hebben met bukken is dit een goede oplossing.

Met de pijltoetsen op de afstandsbediening van de spoelföhn installatie kunt u de douchemond meer naar voren of naar achteren stellen mocht het water niet op de goede plek douchen.

Elke keuken is maatwerk en wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de gebruiker. In dit geval wilde de bewoner de gehele keuken in de kleur zwart, inclusief de apparatuur. De spoelbak heeft de gebruiker zelf aangeleverd nadat hij deze zelf in de gewenste kleur heeft laten coaten.

Bij het kiezen welke doucheföhn voorziening het beste bij u past is het belangrijk te kijken hoe u gaat zitten. Wanneer kracht in de benen minder is of verwacht wordt dat dit zal afnemen komt er meer kracht op de zitting en toilet. Als een toiletzitting hier niet tegen bestand is, kan deze breken. De WC-Vamat is hier wel tegen bestand.

De keukenruimte zelf is nog geen 6 m2. Toch is een complete keuken geplaatst die van alle gemakken is voorzien. De keuken is vergroot door een vaste kastenwand aansluitend aan de keukenruimte, waar een groot deel van de apparatuur in zit. Ook aan de andere zijde is een extra hoge kast geplaatst voor extra bergruimte.

De WC-Matic is een hoog laag toilet. Deze kan gecombineerd worden met een doucheföhn toiletzitting. Bij deze gebruikers is er een Comfort-Seat Clean You op gemonteerd.