Pronkstukken januari 2024

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Deze keuken bestaat uit twee delen; een kookeiland met spoelgedeelte en vaatwasser. Het gedeelte tegen de muur bevat de kookapparatuur en bergruimte. Het geheel is uitgevoerd in de kleur Antraciet en het werkblad in de kleur Beton licht.

De Clean You heeft stabilisatienokken aan de voorzijde van de toiletbril. Dankzij deze nokken blijft de zitting goed op zijn plaats wanneer de gebruiker op de bril schuift.

Een nieuwe badkamer is een flinke investering waarbij u meestal 1 tot 2 weken in de verbouwing zit. Wanneer slechts het bad vervangen hoeft te worden door een douche kunnen we dankzij de wandpanelen dit veelal binnen 1 a 2 dagen realiseren.

Bij een gewone keuken worden de leidingen visueel weg gewerkt achter en in de onderkasten. In een onderrijdbare keuken is niet mogelijk.
Om toch een net geheel te krijgen is een kunststof achterwand in de kleur van de kastjes een goede oplossing.

Spoelföhn installatie model WC-Vamat werkt met een doorstroomelement. Hierbij wordt het leidingwater door het element geleid en zo verwarmd. In de koude wintermaanden kan hierdoor het douchewater iets frisser zijn dan in de zomermaanden.

In deze grote ruimte is een mooie hoekkeuken geplaatst. Aan de tegenoverliggende wand is eveneens een onderrijdbaar deel geplaatst met extra bergruimte. Er is gekozen voor de kleur Terrabruin met een vulkaan grijs werkblad.

Een toiletbeugelset voor doucheföhn zittingen is alleen mogelijk, wanneer er geen bedieningspaneel naast de zitting aanwezig is.
Dat geldt voor model Elegance, die werkt met een afstandsbediening.

In de slaap-badkamer zijn de rails voor de plafondtilift opgehangen zodat de cliënt in de gehele ruimte met de tillift kan komen.

Een afzuigkap inschakelen is lastig wanneer je zittend kookt. In dit geval is er een schakelaar op de blende aangebracht om deze aan- en uit te schakelen.

Bij Medisch Pedagogisch Instituut Het Vindingrijk hebben we een aankleedtafel type Junior 1 geplaatst.
Dankzij het hoog/laag systeem kan het systeem zo laag worden gebracht dat kinderen zelf op de tafel kunnen stappen/klimmen.
Daarna kan de tafel op een prettige werkhoogte voor de verzorgende worden gebracht.

Een plafondtillift bestaat uit drie onderdelen; de rails, de liftcassette en de tildoeken. De tildoeken zijn afgestemd op het merk van de tillift.
Mocht een standaard tildoek geen optie zijn, dan kunnen we ook een sling op maat leveren.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Atlas wit en een kunststof werkblad in de kleur Notenblok.