Gratis naar Support 2016

Support is een evenement dat u niet mag missen. Support is namelijk de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support geeft u zicht op de nieuwste trends en technieken.

Op Support 2016 vindt u natuurlijk veel informatie over het leven met een beperking en hoe u dit kunt vergemakkelijken. Maar naast het krijgen van informatie kunt u op de beurs ook heel veel dingen zelf doen en uitproberen. Bent u benieuwd naar een nieuwe tillift: test het laatste model zelf! Of wilt u graag sporten, doe dan mee aan een van de verschillende sportclinics!

Wat is er allemaal te doen tijdens Support 2016?
Als bezoeker van Support 2016 hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Om u een idee te geven van de activiteiten van dit jaar, hier een overzicht:

  • Maak een proefritje in een aangepaste auto op een speciaal testparcours
  • Sport mee op de sportvloer
  • Voor kinderen is er ook van alles te beleven; zij vermaken zich in de Speeltuinbende
  • Bezoek de Themacafé’s over dwarslaesie, MS en spierziekten
  • Bezoek het Vakantieplein en laat je verrassen door de vele mogelijkheden
  • Ontmoet leveranciers en fabrikanten
  • Ga langs bij het zogenoemde ‘Onbeperkt-plein’, daar bent u getuige van onder meer leuke modeshows
  • Op de beurs staan verschillende ingerichte ‘voorbeeldhuizen’. Daar laten we u zien hoe u uzelf huis simpel kunt aanpassen.

Pronk ergo
Dit jaar komt u Pronk ergo op verschillende plekken tegen op de beursvloer. In een van de voorbeeldhuizen ziet u hoe een Pronk ergo aangepaste keuken er uitziet en werkt. In een ander voorbeeldhuis kunt u de Roomer plafondtillift bekijken en uitproberen.

Op onze eigen stand krijgt u de primeur van onze nieuwste Sta-Tafel. Tevens kunt u ervaren dat met eenvoudige hulpmiddelen van Etac het leven een stuk eenvoudiger wordt. Ook ziet u de bekende doucheföhn toiletzittingen in werking. Omdat de meeste mensen graag het toilet bezoeken zonder pottenkijkers kunt u op de stand een afspraak maken om een doucheföhn in een van onze vele showrooms uit te proberen.

Bezoek de beurs
Kunt u ook niet wachten om de Support te bezoeken? Registreer u nu voor gratis kaarten via onderstaande link.

Support Beurs 2016