Prettige feestdagen

Voor het tweede jaar op rij is dit jaar één die van iedereen de nodige aanpassingen heeft gevraagd. Gelukkig hoefde ons bedrijf niet te sluiten door de verschillende maatregelen. Maar toch was het ook, net als voor iedereen, voor ons een bewogen jaar. De collega’s van de planning, service en montage moesten vaak op het laatste moment wijzigingen maken, omdat ze zelf of onze klanten verkoudheidsklachten hadden.

De wereldwijde leveringsproblemen van producten met elektronica, ijzer en hout raakte ook onze leveranciers. Levertijden zijn helaas ook voor andere producten soms langer dan normaal.
Als dit ook effect heeft gehad op uw aanvragen en opdrachten dan danken wij u voor uw geduld en begrip voor de aanpassingen die hierdoor noodzakelijk waren.

Wij hopen dat voor iedereen 2022 het jaar wordt waar we weer kunnen genieten van de gewone dingen van het leven. Zoals een bezoek brengen aan familie, vrienden en bedrijven zonder extra maatregelen. Wij wensen u ondanks de beperkingen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Jeroen van Ramesdonk
Directeur

Tussen kerst en oud en nieuw zijn veel van onze medewerkers vrij. Hierdoor kan het langer duren voor u antwoord krijgt op berichten die u rechtstreeks aan hen stuurt. De algemene mail en telefoon worden op werkdagen gewoon beantwoord. Wilt u een bezoek brengen aan een van onze showrooms belt u dan even of dit mogelijk is.

Jeroen - Directeur