Pronkstukken juni 2022

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

In deze keuken is gekozen om de gehele keuken in hoogte verstelbaar te maken. Doordat er geen onderkasten zijn, is de volledige keuken onderrijdbaar. Er is voor een werkblad in de kleur Peru Maron gekozen, in de hittebestendige variant tot 225 graden. Hierdoor kunnen pannen direct vanaf de kookplaat naar de spoelbak geschoven worden. Op het werkblad laten staan is niet verstandig omdat de temperatuur dan hoger kan worden dan 225 graden.

De Comfort-Seat heeft een autodetectie sensor, maar in de volksmond noemen wij het een kinderbeveiliging. Dankzij de sensor werkt de zitting alleen als iemand er op zit. Dit voorkomt dat jonge kinderen de toiletruimte nat spuiten als ze aan de knopjes zitten. Ook handig wanneer u het toilet schoonmaakt.

De aankleedtafel is elektrisch in hoogte verstelbaar en voorzien van meerdere lades voor veel opbergruimte. Het werkblad is bepolsterd in de rosekleur Lox.

Voor de achtjarige zoon is een aanbouw bij het huis gebouwd. Hierin is een slaapkamer en badkamer gecreëerd. Er is een plafondtillift geplaatst waardoor de liftcassette vrij door beide ruimtes verplaatst kan worden.
De tilbanden zijn op maat gemaakt in ons eigen naaiatelier. Hierdoor was ook de mogelijkheid om de slings naast de standaard lussen ook te voorzien van clips, zodat de slings ook gebruikt kunnen worden met het tilsysteem van de school.

De keuken is uitgevoerd in onze standaard Budgetline witte kleur. Voor het werkblad is gekozen voor de kleur vulkaan grijs. Onze besteklades zijn minder hoog dan wat gebruikelijk is in gewone keukens vanwege een goede zit-werkhouding. Dit zorgt dat standaard bestekindelingen vaak niet in deze lades passen. Een passende bestekindeling kunnen wij meeleveren.