Pronkstukken september 2022

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Met deze plafondtillift kan elke plek in de slaapkamer en de naast gelegen badkamer bereikt worden. De cassette van de Molift Air zit rechtstreeks in de rails. Daardoor is een directe verbinding tussen de twee ruimtes.

De keukenopstelling waar de kookplaat en spoelbak in is verwerkt is in hoogte verstelbaar. Links hiervan is nog een vast gedeelte waarin de koelvrieskast in is verwerkt en extra bergruimte. Hierin ontbreekt nog de combimagnetron. Ook wij ontkomen niet aan leveringsproblemen voor keukenapparatuur waar men wereldwijd last van heeft.

De Geberit AquaClean Mera is een toiletpot met ingebouwde douche en föhn. Omdat de pot geen spoelrand heeft is deze makkelijk schoon te maken.
Leuk extraatje is dat de toilet de gebruiker herkent, waardoor er voor de verschillende bewoners een eigen voorkeuren kan worden ingesteld.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Budget-line wit. Voor het werkblad is gekozen voor de kleur beton licht. Het geheel geeft een mooie, rustige uitstraling.

De toiletlift Aerolet kan met bijna al onze douchefohn zittingen gecombineerd worden. Dankzij deze combinatie is er zowel hulp bij opstaan en gaan zitten,maar ook reinigen en drogen nadat de behoeften gedaan zijn.

Een hangend toiletpot is vaak mooier omdat alle leidingen zijn weg gewerkt. Tevens is dit ook makkelijker om schoon te houden. Wanneer de zithoogte niet (meer) klopt, is aanpassen wel meer werk, omdat de achterwand meestal moet worden opengebroken.
Vaak wordt gedacht dat een hogere zithoogte makkelijk is, omdat je dan makkelijker overeind kan komen. Nadeel is echter dat dit geen goede zithouding is en daardoor de darmen niet goed geledigd kunnen worden. De voeten moeten goed op de grond gezet kunnen worden. Bij voorkeur zijn de knieen hoger dan het achterwerk, maar in ieder geval niet lager.

De vaatwasser staat op een sokkelkast. Hierdoor is de vaat op een prettige hoogte in- en uit te laden.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Staal en heeft een werkblad in de kleur eiken. De bovenkasten zijn niet vervangen en de kookplaat is terug geplaatst in de nieuwe keuken.

Het voordeel van een plafondtillift is dat het overal binnen een ruimte kan komen. Daardoor is het ook te gebruiken om in en uit een jacuzzi te komen.