Personeelsweekend in Brabant

Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes, met als hoogtepunt iedere vijf jaar een weekendje weg. Door corona was het weekendje weg al 2 jaar uitgesteld, maar eindelijk was het toch zover. En wat hebben we het leuk gehad!

We hadden een aantal bungalows op Résidence de Leuvert in Cromvoirt waar we laat op vrijdagmiddag in trokken. De zaterdag begon met een smakelijke workshop Bossche bollen maken waar we meer gelachen, dan iets geleerd te hebben. We lieten ons de chocolade en slagroom goed smaken. Hierna had iedereen wat vrije tijd om het centrum van Den Bosch op eigen gelegenheid te verkennen, om vervolgens eind van de middag weer samen te komen bij een kroegen-step tocht. We sloten de dag af bij restaurant Picasso met een heerlijk meer-gangen menu. Sommigen besloten na het eten terug naar de bungalows te gaan, waar anderen het bruisende nachtleven indoken.

Gelukkig stond voor zondagochtend uitslapen op het programma en kon iedereen hierdoor weer (redelijk) fris en fruitig rond lunchtijd klaarstaan. Een bezoek aan de IJzeren Man in Vught was de volgende locatie waar we naartoe gingen. Hier stonden een aantal spellen op het programma. Als eerste de bouw van een heuse Flinstone mobiel, hetgeen toch niet zo eenvoudig bleek te zijn. Het programma vervolgde met Archery Tag. Dit kreeg een extra uitdaging door de regen: iedereen had ineens beslagen viziers in de helmen. Na nog een paar teamspellen (die gelukkig overdekt waren), kwam het weekend helaas alweer ten einde.