Pronkstukken oktober 2022

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Hier is gekozen om de huidge keuken aan te passen, zodat alleen het kookgedeelte onderrijdbaar is. Het werkblad is vervangen en een Atag kookplaat met Pandoer mat is geplaatst. Atag heeft deze combinatie speciaal ontwikkeld voor blinden en slechtzienden. Door de felle kleur en voelbare randen is voor mensen met zichtproblemen de plaatsing van pannen en het vinden van de bedieningsknoppen makkelijker.
Nu nog de blende er onder plaatsen en het is netjes afgewerkt.

Door het ontbreken van een bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting, kan de spoel föhn installatie model Elegance gecombineerd worden met toiletbeugels.

De Aerolet is een toiletlift. Bij deze klant is de verticale versie geplaatst, wat inhoud dat de de zitting recht omhoog en omlaag gaat. Dit in tegenstelling tot de diagonale versie, waarbij de zitting ook nog naar voren komt.
Bij deze klant is de Aerolet gecombineerd met de spoelfohn installatie Geberit Aquaclean Mera.

Wanneer mensen zowel staand als zittend gebruik maken van een wastafel is het prettig als deze in hoogte verstelbaar is. Met een uittrekbare douchekop kan deze niet alleen gebruikt worden om de handen te wassen en tanden te poetsen, maar bijvoorbeeld ook haren wassen kan hiermee eenvoudig gedaan worden.

Omdat bij deze client de verwachting is dat in de toekomst het steeds moeilijker wordt om te reinigen na gebruik van het toilet, is de opstatoilet al voorbereid op een WC-VAmat doucheföhn toiletzitting.

In de slaapkamer is een Molift Air plafondtillift geplaatst.
De rails zijn geplaatst in een X-Y-systeem zodat de tillift op elke plek in de slaapkamer kan komen.

Deze keuken is uitgevoerd in de standaard Budget-line witte kleur en gecombineerd met een licht betonnen kleur werkblad.
De bestaande apparatuur waaronder de kookplaat en magnetronoven zijn in de nieuwe keuken hergebruikt.
De oude tegelwand is verwijderd wat op de foto de vreemde overgang op de muur geeft, maar hier wordt nog een achterwand geplaatst. Onder het werkblad is al een achterwand geplaatst om de leidingen weg te werken.

Deze keuken is in zijn geheel verstelbaar. De keuken is uitgevoerd in de kleur crème vanille met een werkblad in de kleur vulkaan grijs. De achterwand is in de kleur congo.
Het werkblad is hittebestendig tot 225 graden Celcius. Hierdoor kunnen pannen vanaf de kookplaat naar de spoelbak worden gesleept zonder schade aan het werkblad te brengen. De pan laten staan op het werkblad is niet verstandig, dit kan oplopen tot ver boven de 225 graden.

In dagbestedingscentrum de Parel van Riel is een plafondtillift aangebracht in de badkamer, de hallen en de snoezelruimte.
Door het overpaksysteem van de Roomer plafondtillift kunnen de verschillende ruimtes de bovenlichten boven de deuren behouden en valt het systeem nauwelijks op.
https://www.deparelvanriel.nl/

Revalidatiecentrum het Veer is uitgerust met een Molift plafondtillift in de verzorgingsruimte en de twee leefgroepen.
Dankzij twee Molift Air tilcassettes kunnen twee kinderen of jongeren tegelijkertijd getilt en verplaatst worden.
http://www.hetveer.be/

De toiletlift Aerolet is gecombineerd met een douchefohn, zodat er zowel ondersteuning is voor het gaan zitten en opstaan, als het reinigen en drogen na het doen van de behoefte.