Pronkstukken november 2022

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Op het Kemphorst College in Oirschot is een verrijdbare keuken geleverd. Tevens is de keuken verstelbaar in hoogte, waardoor die door mensen zowel zittend als staand gebruikt kan worden.
Natuurlijk moet er bij gebruik wel de waterleidingen en de kookplaat worden aangesloten. https://kempenhorst.nl/

De spoel föhn installatie WC-Vamat heeft voor de stroom een aparte groep in de stoppenkast nodig. Het lijkt hierdoor alsof het veel stroom verbruikt. Dat is niet waar. De WC-Vamat maakt gebruik van een doorstroomelement. Hierdoor gebruikt het alleen stroom op het moment dat u het programma in werking

De keuken is opgedeeld in een verstelbaar onderrijdbaar deel en een rechte opstelling. In het onderrijdbare deel zit een spoelbak met een Quookerkraan voor kokend en koud water.
In het rechte deel zit de rest van de apparatuur, zoals de koelvrieskast en een Neff Hide & Slide oven. Het prettige hiervan is dat de ovendeur onderin wegschuift bij het open.

Als extra steuntje bij het opstaan en gaan zitten zijn toiletbeugels prettig. Vaak kiezen wij hiervoor wandbeugels. Maar in dit geval is de achterwand hier niet sterk genoeg voor.
Daarom is hier gekozen voor de speciale Jada toiletbeugelset voor spoelföhninstallaties.

De keuken is op een achterwand geplaatst zodat zowel het werkblad als de bovenkasten verstelbaar zijn.
De keuken is uitgevoerd in de kleur metaal zwart en gecombineerd met een keramiek werkblad in de kleur Mont blanc. De achterwand is in de kleur Grey Molina Ash.

Spoelfohn installatie model WC-Vamat is er in 2 modellen. Bij model WC-Vamat+, staat de plus voor de koppeling met het waterreservoir. Hierdoor spoelt het toilet automatisch door wanneer het programma wordt gestart en tevens spoelt hij nog een keer door na het douchen.

De wanden en vloer moeten nog worden afgewerkt, maar dan is deze keuken een plaatje in hoogglans wit.
Het werkblad is uitgevoerd in de kleur Rocky.

Controle en onderhoud van een tillift is belangrijk voor een goede werking, maar vooral veiligheid tijdens het gebruik. In dit geval was de liftcassette na jaren van gebruik aan vervanging toe.
De rails waren nog prima, maar de transportrollen zijn wel vernieuwd.

De keuken is uitgevoerd in de kleur walnoot Alaska. het keramieke werkblad heeft de kleur Calacatta.
De vaatwasser en combimagnetron van Etna zijn ingebouwd in de ruime opstelling.

De basiskleur voor onze keukens is Budget-line wit. Een tijdloze kleur die in elke keuken past. Omdat het spoel- en kookgedeelte van de keuken onderrijdbaar moet zijn, wordt de bergruimte hier altijd gemist. In deze keuken is dit deels opgelost door aan de rechterwand extra kasten te plaatsen.

Meestal worden de rails van een plafondtillift aan het plafond gemonteerd. Wanneer het plafond hier niet geschikt voor is, kan ook gekozen worden voor wandmontage. Daar is gebruik van gemaakt in deze slaapkamer.

Deze keuken was aan een opknapbeurt toe. Dankzij een nieuw elektrisch systeem, achterwand en wat kleinere elektrische onderdelen kan er weer jaren met veel plezier gebruik van de keuken worden gemaakt.

Bij deze opstelling kan de tillift in de gehele slaap- en badkamer van voor naar achteren en van links naar rechts worden verplaatst. De plafondtillift model Roomer heeft een overpaksysteem waardoor er geen rails door de deurdoorgang hoeft te lopen.
De plafondtillift wordt eenvoudig naar de andere ruimte overgebracht door het overpaksysteem in de liftcassette.

Deze hoekkeuken is uitgevoerd in de kleur Ruw Eiken Grijs. Bij een gewone keuken wordt het leidingwerk weggewerkt onder en in de onderkasten. Bij een onderrijdbare keuken is dit niet mogelijk wegens het ontbreken van deze onderkasten.
Bij deze keuken is een achterwand indezelfde kleur als de rest van de keuken gebruikt om de leidingen netjes weg te werken.

Deze keukenopstelling wordt vaak door WMO-afdelingen als basis aangehouden. Een onderrijdbaar werkblad met bergruimte aan beide zijden en twee bovenkasten.