Pronkstukken december 2022

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

In deze keuken is gekozen voor een hoekopstelling met tegenover liggend nog een kastenwand. Het onderrijdbare deel is elektrisch verstelbaar, waarbij de daarboven gelegen wandkasten meegaan in de verstelling.
Er is gekozen voor apparatuur van Etna; waaronder een geïntegreerde vrieskast, een geïntegreerde koelkast en een vaatwasser.
Voor de kleuren is voor de kasten de kleur Oud eiken gekozen, het werkblad is in de kleur Keramiek Barro en de achterwand in de kleur Beton.

Toiletbeugels bieden een extra steuntje bij het gaan zitten en opstaan. De meeste doucheföhnzittingen hebben een bedieningspaneel aan de zijkant van de toiletbril, waardoor beugels niet op het toilet gemonteerd kunnen worden.
De WC-Vamat heeft een losse bedieningspad (hier op de muur geplaatst), waardoor het wel gecombineerd kan worden.

Voor het plaatsen van een spoelfohn installatie model Comfort-Seat is een stroompunt nodig. In een toiletruimte of badkamer is deze meestal niet aanwezig.
De plaatsing van een wandcontactdoos nemen wij in onze opdrachten standaard mee. De monteur die de voorziening plaatst zorgt dan ook voor de stroomaansluiting.

De WC-Matic is een toilet dat gemonteerd is op een hoog laag systeem. Hierdoor gaat het gehele toilet, inclusief armsteunen, omhoog en omlaag.

Deze keuken is uitgevoerd in de kleur Puur Eiken. De achterwand in de kleur beton licht en het werkblad Variety.

Het is vaak jammer dat wij niet het echte eindresultaat zien. Onze keukens worden aan de muur bevestigd en laten deels de vloer vrij. Wanneer daarvoor een gewone keuken heeft gestaan, wordt vaak de betonnen vloer zichtbaar.
Nadat onze monteurs zijn vertrokken, wordt dit natuurlijk nog wel door de bewoners of de verhuurder aangepakt. Wij kunnen hier al zien dat het dan een prachtig plaatje zal opleveren.

Op de hoge kasten na gaat deze keuken in zijn geheel omhoog en omlaag. Dus zowel de bovenkasten als het werkblad met de onderkasten is elektrisch in hoogte verstelbaar.
Het is uitgevoerd in de kleur Antraciet met een puur eiken werkblad en achterwand. De keuken is compleet gemaakt met Neff apparatuur.

Deze keuken is uitgevoerd in de kleuren betongrijs en antraciet. Voor het werkblad en achterwand is gekozen voor de kleur Rocky.
Tijd om de vloer en muur verder af te werken en dan kan de keuken worden gevuld.

Zuyd Hogeschool heeft nu een toilet met douche en fohn en daarnaast apart nog een hooglaag toilet in gebruik.

Een mooie elektrisch verstelbare hoekkeuken in Budget-line wit.
Het werkblad is hittebestendig tot 220 graden Celcius. Dit betekent dat een hete pan van de kookplaat naar de spoelbak gesleept kan worden. Een hete ovenschaal of pan rechtstreeks op het werkblad plaatsen is niet verstandig, want hierbij kunnen de temperaturen ver boven de 220 graden komen waarbij u schade aan uw werkblad kunt krijgen.