Nieuw: Rapowash Luxe 2.0

In ons assortiment hebben wij een uitgebreid assortiment aan toiletbrillen met douche en föhn in de zitting. Voor toiletpotten waar de douche en föhn ingebouwd zitten, hebben wij een aantal modellen van het merk Geberit. Vanaf nu hebben we ook de net zo mooie, maar gunstiger geprijsde Rapowash Luxe 2.0.

Voor de bediening zijn er twee mogelijkheden. Rechtsachter naast de toiletpot zit een startknop waar eenvoudig zowel de anale- en de damesdouche, als ook de föhn mee gestart kunnen worden. Daarnaast is er ook een afstandsbediening waar de bediening mee mogelijk is en waar extra instellingen en opties in zijn verwerkt.

De Rapowash Luxe 2.0 heeft de aangename faciliteiten die vaak bij dit soort toiletten en zittingen aanwezig zijn, zoals instellingen van de temperatuur van de föhn en het douchewater, nachtverlichting en verwarmde zitting. Het biedt ook extra mogelijkheden, zo kunnen twee gebruikersprofielen worden ingesteld, zodat de waterdruk- en temperatuur en de positie van de douchekop niet steeds hoeft te worden aangepast.

Het toilet is randloos, waardoor er geen vuil en kalk achter een opstaande rand kan ophopen. Daarnaast is er een anti-kalkprogramma wat ook de watertank kalkvrij maakt.