Pronkstukken januari 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

Op de kinderrevalidatieafdeling van Adelante is gekozen om de keuken uit te voeren in de kleuren Labrador en Dolfijngrijs.
Door de elektrische verstelling kan van klein tot groot, zowel zittend als staand gekookt worden in de keuken.

De sta-op toilet Aerolet is een echt maatproduct. Zo is er de keuze tussen een vertikaal en een diagonaal systeem. Het vertikale systeem brengt de zitting alleen omhoog en omlaag.
In dit geval is het diagonale systeem geplaatst waarbij de zitting ook nog naar voren beweegt, waardoor een natuurlijke opsta- en zitbeweging wordt gemaakt.
Daarnaast is deze sta-op toilet te combineren met verschillende doucheföhn zittingen. In dit geval de WC-Vamat.

In woonzorgcentrum van Julsingha hebben we een werkblad met wasbak en bergruimte geplaatst. Er is gekozen voor de kleuren Crème vanille en Peru maron.
Link naar Noorderzorgwebsite

Naast bepaalde voorwaarden zoals lichaamsbouw, mobiliteit en functionaliteit van arm en handfunctie is er ook nog iets als beleving. Dat is iets wat een verkoopadviseur lastig uit kan leggen.
Als dit een belangrijke voorwaarde is, is het een idee om een afspraak in de showroom te maken en de spoelfohn installatie een keer uit te proberen.

In de slaapkamer is een inloopdouche geplaatst. Een aannemer zorgde voor de aan- en afvoer van water waarna een dag later de douche geplaatst kon worden.

We hebben spoelfohn installaties model Comfort-Seat die heel eenvoudig zijn; zonder föhn of zelfs geen verwarmd water. In de praktijk is model Regular ons basismodel; deze heeft verwarmd douchewater, warme lucht om te drogen en bediening naast de zitting.

De keuken is uitgevoerd met fronten in de kleur Leem en een keramiek werkblad in de kleur Iron Moss.
Voor de apparatuur is gekozen voor het merk Atag.

Ook de douchezittingen en toiletten van Geberit kunnen wij leveren.
In dit geval de Mera Classic. Belangrijk verschil met onze gangbare merken Comfort-Seat en WC-Vamat is dat deze Mera Classicgeen föhn heeft.

Het railsysteem is aangebracht in de huiskamer, hal, slaapkamer en badkamer. In de slaapkamer is gekozen voor een directe verbinding over het bed naar de deur.
In de andere ruimtes is gekozen voor een X-Y systeem zodat de gehele ruimte bereikbaar is.

Een plafondtillift bestaat uit 3 onderdelen:
1 Een traject van rails, die bepalen waar je kunt komen.
2. De liftcassette die tilt en het verplaatsen voor zijn rekening neemt.
3. Slings of ook wel tildoeken genoemd. Elke tilliftmerk heeft zijn eigen serie tildoeken die afgestemd zijn op de liftcassette.
Pronk ergo heeft een eigen naaiaterlier waar slings op maat gemaakt kunnen worden als een standaard sling geen optie is.

Het hoekbad is vervangen voor een ruime inloopdouche.

In de slaapkamer is een plafondtillift geplaatst met een X-Y systeem. Dat betekent dat er 2 vaste railsen aan het plafond zijn gemaakt en dat er een bewegende rails onder hangt. Hier hangt de liftcassette aan welke overal in de kamer kan komen. De liftcassette is gecombineerd met een elektrisch kanteljuk, zodat de gebruiker eenvoudig in een prettige zithouding kan worden geplaatst.