Pronkstukken februari 2023

In onze showroom kunt u voorbeelden van onze producten zien. Maar laten we eerlijk zijn; het is veel leuker om te zien hoe een product er thuis uit ziet. Op onze facebookpagina tonen wij een aantal van onze geplaatste producten. Niet iedereen heeft Facebook en daarom hier een samenvatting van de afgelopen maand.

In deze keuken zal niet gekookt worden. Daarom is er gekozen voor veel werkruimte. Op de sokkelkast (rechts) zal de koelkast worden geplaatst.

Onze elektrisch verstelbare keukens zijn voorzien van een sensor om te voorkomen dat benen klem kunnen komen te zitten bij het omlaag brengen van de keuken. Wanneer de sensor wordt onderbroken kan de keuken alleen nog omhoog.
Let op dat u geen hoge spullen onder de keuken zet, want dan kan dit ook zorgen dat de sensor in werking treed.

De hoog/laag verstelling van de wastafel werkt met een achterwand. Hieraan kunnen verschillende types wastafels gemonteerd worden. In dit geval is gekozen voor wastafelmodel ViCare van Villeroy & Boc

De tilliften van Molift hebben standaard naast de productnaam een cijfer. Het cijfer staat voor het maximaal tilvermogen van de tillift. In dit geval kan heet de lift “Molift Air 350” en kan deze maximaal 350 kilo tillen.

De keukenruimte is in zijn geheel verbouwd en opgeknapt. Pronk ergo heeft hierbij de nieuwe keuken verzorgd.
Het front is in de kleur Budget-line wit en gecombineerd met een werkblad in de kleur Rocky.

De spoelfohn installatie Comfort-Seat heeft twee douchestanden; anaal en vaginaal. Met de bedieningsknoppen kiest u eenvoudig welke u wilt starten.

Onze adviseurs komen altijd thuis naar de situatie kijken voor het opstellen voor een aanvraag van een doucheföhn toiletzitting. Zo is bij een hangend toilet de ruimte tussen pot en muur beperkt. Zoals op deze foto te zien zit het systeem vooral verwerkt aan de achterkant van de zitting. Hier was de ruimte net voldoende om de WC-Vamat te kunnen plaatsen.

De wastafel is 30 centimeter in hoogte verstelbaar. Daardoor is deze zowel zittend als staand te gebruiken.

De ruimte voor een keuken is beperkt in de huiskamer van verpleeghuis Zonnehuis. Aangezien de keuken door verschillende personen gebruikt wordt, is er gekozen voor een in hoogte verstelbaar deel met spoelbak en daarnaast een vast deel met bergruimte.

https://www.zonnehuisgroepnoord.nl/zonnehuis-oostergast

De basisfuncties van de spoelfohn installatie model Comfort Seat AB kunt u via het bedieningspaneel naast de zitting bedienen. De afstandsbediening biedt echter meer mogelijkheden. Deze kan met een montagesetje ook gemonteerd worden aan een toiletbeugel.

De spoelfohn Installatie model Comfort-Seat Clean You heeft stabilisatienokken. Dit zorgt dat de zitting stevig op de toiletpot zit ook als u schuift om een goede zithouding te vinden.

Doordat deze wastafel in hoogte verstelbaar is, is die door iedereen in huis te gebruiken. De achterwand is in de kleur Antraciet Zwart gekozen.

Voor een dubbele spoelbak is vaak niet genoeg ruimte in een onderrijdbare keuken, maar in dit geval kon dit wel worden gerealiseerd.
De fronten zijn uitgevoerd in de kleur Atlas wit en gecombineerd met een werkblad en achterwand in de kleur Vulkaan grijs.

In deze slaap- en badkamer is een Roomer plafondtillift geplaatst. Omdat de scheidingswanden tussen het slaap- en wasgedeelte niet tot aan het plafond komen kon er een X-Y systeem geplaatst worden. Hierdoor kan zonder obstakels de liftcassette op elke plek in de ruimte gebracht worden.

De oplader ligt nu nog op de liftcassette, maar die wordt nog aan de muur gehangen.

Een mooie en uitgebreide keuken in de kleur Metaal zwart/grafiet met een achterwand in de kleur Wave.
Voor de apparatuur is gekozen voor verschillende merken. Zo komen de 80 cm brede kookplaat en afzuigkap van Siemens. De Hide&Slide oven en vaatwasser van Neff. En de geintegeerde koelkast en vrijstaande vriezer van Liebherr.

De keuken bestaat uit een onderrijdbaar deel met spoelbak en kookplaat en een kastengedeelte waarin de overige apparatuur in is aangebracht. Voor het front is gekozen voor de kleur Kashmir. Het werkblad en de achterwand zijn uitgevoerd in de kleur Brown limestone.

In de slaapkamer en aansluitende badkamer is een Roomer plafondtillift geplaatst. Dankzij de dubbele transportband in de Roomer S liftcassette kan een overpak worden gemaakt tussen de ruimtes. Dat houdt in dat er geen rails boven de deur door hoeft te lopen. Het overpakken van de liftcassette, waarbij de gebruiker van de ene ruimte naar de andere ruimte gaat, is in slechts een paar seconden te doen.