Huib vijf jaar in dienst of toch niet?

Dankzij Huib konden de collega’s genieten van een lekker stukje gebak en tevens kreeg hij een mooie bos bloemen uitgereikt. De reden; vijf dienstjaren bij Pronk ergo. Maar klopt dit wel?

Want Huib is een van de vele medewerkers die niet definitief afscheid kon nemen van Pronk ergo. Ze verlaten Pronk ergo voor een nieuwe uitdaging, maar keren weer terug. Sommige hebben na een maand al heimwee. Andere werken meerdere jaren bij verschillende bedrijven voor ze terug keren op het oude nest.

Huib startte jaren geleden met een achtergrond als bewegingstechnoloog als specialist plafondtilliften bij Pronk ergo. Na zes jaar ging zijn carrière verder bij andere bedrijven met tilproducten.

Vijf jaar geleden kwam hij weer terug in de functie van allround adviseur/ verkoper voor de regio Noord-Holland en Flevopolder. In de tussentijd is zijn gebied gegroeid en kennen steeds meer klanten in de provincie Utrecht en de gemeente Rotterdam onze Huib. En ook al helpt hij iedereen van keuken, toilet tot drempelhulp, de tilliften hebben na vijf, ehhh, 11 jaar Pronk ergo nog steeds een streepje voor.

Huib en Jeroen