Vernieuwde handleiding Sta-Tafel

De handleiding van de Sta-Tafel is vernieuwd. De Sta-Tafel is verbeterd en in de handleiding is op meerdere punten en foto’s aangepast. Zo wordt de Sta-Tafel nu standaard geleverd met een kniekussen, maar ook het scheenbeenkussen is nog een optie. Voor revalidatiecentra is het zelfs mogelijk om beide kussens op de voorziening aan te brengen.

Voor mensen die al gebruik van onze Sta-Tafel maken, is het belangrijk om de stukken over het aanbrengen van de zitbroek en de juiste manier waarop de gespen vastgeklikt moeten worden belangrijk. In tegenstelling tot wat je zou verwachten moeten de lussen van de zitbroek aan de onderkant worden aangebracht; dus onder de billen. (Handleiding pagina 13)

Ook bij het aanbrengen van de gespen moet worden opgelet dat dit op de goede manier wordt gedaan. Wanneer de gesp verkeerd om wordt vastgeklikt kan de ontgrendelknop worden geactiveerd door hier per ongeluk met de arm tegen aan te komen. (Handleiding pagina 15)

Heeft u een Sta-Tafel in gebruik dan raden wij u aan om de vernieuwde versie door te lezen. Het gaat om het type dat sinds 2015 wordt geleverd. De vernieuwde handleiding kunt u via deze link downloaden.